Etmedi 6 verseydin ederdi. .ssBu arada bu haftaki puanım geçen haftayı telafi etmiştir umarım.
Etmedi 6 verseydin ederdi. .ssBu arada bu haftaki puanım geçen haftayı telafi etmiştir umarım.
Gelecek yaza kadar dizi bulursun herhalde. Hem AP'yi okumadıktan sonra DŞ'ye tekrar katılmazsan bana bir garezin olduğunu düşüneceğim.Bu sezon güzel bir dizi çıkmazsa işin zor.İçerde'den umutluyum bakalım şimdiden baya kitlesi oluştu forumda Kırgınlar'ın pabucunu dama atacak.
Yeni bölümleri okutmak için yetmiş olsun ona da razıyım.Etmedi 6 verseydin ederdi. .ss
İyi puan vermis biraz ara verdimAz önce troll diyordun
DŞ değil adı DS öğrenemedin bir türlü.ss Dizi Şavaşları oluyor senin dediğinGelecek yaza kadar dizi bulursun herhalde. Hem AP'yi okumadıktan sonra DŞ'ye tekrar katılmazsan bana bir garezin olduğunu düşüneceğim.
Yeni bölümleri okutmak için yetmiş olsun ona da razıyım.
Sana garezi olmayan mı var forumdaGelecek yaza kadar dizi bulursun herhalde. Hem AP'yi okumadıktan sonra DŞ'ye tekrar katılmazsan bana bir garezin olduğunu düşüneceğim.
Zor. ssGelecek yaza kadar dizi bulursun herhalde. Hem AP'yi okumadıktan sonra DŞ'ye tekrar katılmazsan bana bir garezin olduğunu düşüneceğim.
Reyting kasıyor pis hadi aynı anda konuyu terk edelim de görsün hanyayı konyayı.Gerçekten çok yavaşsın bu gidişle sana yorum morum yok
O kadar oyu açıklamaya çalışıyorum kafamın karışması normal.DŞ değil adı DS öğrenemedin bir türlü.ss Dizi Şavaşları oluyor senin dediğin
Ok.Sana garezi olmayan mı var forumda
Benimde sana garezim var neden 2 verdin ki senin yüzünden elenecemSana garezi olmayan mı var forumda
Ben geçen sezon da yapmayacam bu gidişle dedim pis her yerden yazıyor bir deReyting kasıyor pis hadi aynı anda konuyu terk edelim de görsün hanyayı konyayı.
Reyting kasıyor pis hadi aynı anda konuyu terk edelim de görsün hanyayı konyayı.
Aynı şeyi @denizz19 yapınca güzel oluyor da ben yapınca mı sorun oldu?Reyting kasıyor pis hadi aynı anda konuyu terk edelim de görsün hanyayı konyayı.
Bizim yarışmaya bağlanması kolay bırakması zordur.Ben geçen sezon da yapmayacam bu gidişle dedim pis her yerden yazıyor bir de
Her şeyle beni kıyaslıyor arkadaş tamam çekilemez bir cazibem ve havam var ama yeter yani.Aynı şeyi @denizz19 yapınca güzel oluyor da ben yapınca mı sorun oldu?
Sevmiyorum dizini zorla mıBenimde sana garezim var neden 2 verdin ki senin yüzünden elenecem
Bak bak havalara bakBizim yarışmaya bağlanması kolay bırakması zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?