Tam vermistir diyoruz ama en düsük puani vermis melunTabii ki, çok iyi bir puan verdim sana.
Tam vermistir diyoruz ama en düsük puani vermis melunTabii ki, çok iyi bir puan verdim sana.
Ben saka yapmistim zaten bana ne zaman tam vermis ki simdi versin ama en düsük puani da bekelemiyordum yaniVe @eskici hayal kırıklığına uğrar.
Çeyrek final için zayıf bir sahne seçmişsin üzgünüm, cezayı kestim ben de.
O zaman @Bully'ye biraz daha isyan edebilirsin yeter ki konu hareketlensin.Ben saka yapmistim zaten bana ne zaman tam vermis ki simdi versin ama en düsük puani da bekelemiyordum yani
Aga napim şimdi Aşk Yeniden ve Feriha izlediğim diziler, Avrupa Yakası baya güldürdü beni haliyle sona sen kaldın yoksa kötü değildi sahnen.Ben saka yapmistim zaten bana ne zaman tam vermis ki simdi versin ama en düsük puani da bekelemiyordum yani
AFK'un en anlamlı sahnelerinden biriydi.Çeyrek final için zayıf bir sahne seçmişsin üzgünüm, cezayı kestim ben de.
@Bully sana isyan bayragi kaldirdim bu hafta Tolga'ya güle güle diyoruzO zaman @Bully'ye biraz daha isyan edebilirsin yeter ki konu hareketlensin.
Hala izledigim diziler diyor ya Ucurum'u da izle o zaman aaaaAga napim şimdi Aşk Yeniden ve Feriha izlediğim diziler, Avrupa Yakası baya güldürdü beni haliyle sona sen kaldın yoksa kötü değildi sahnen.
Ben pek etkilenmedim.AFK'un en anlamlı sahnelerinden biriydi.
Acunu görünce soğudum dizidenYine en ab lik diziye en düşük pointi vermiş deniz marulu şasirdik mi.ss
Yalniz en AB lik dizi Ucurum hatirlatayimYine en ab lik diziye en düşük pointi vermiş deniz marulu şasirdik mi.ss
Ben geçen hafta ne güzel sunmuştum.ss Hiç senin gibi değilimİlgi bir tık daha yükselirse ben de hızı yükseltirim.
La önceden izlememişim işte napayım.@Bully sana isyan bayragi kaldirdim bu hafta Tolga'ya güle güle diyoruz
Hala izledigim diziler diyor ya Ucurum'u da izle o zaman aaaa
Güzel sunmuş olabilirsin ama reytingler düştü.Ben geçen hafta ne güzel sunmuştum.ss Hiç senin gibi değilim
hist troliçe eskici biri 190 bölüm diğeri 22.ss@Starcık çok teşekkürler işte böyle puanlara ihtiyacımız var şu günlerde kaliteli izleyici
Acunu görünce soğudum diziden
Yalniz en AB lik dizi Ucurum hatirlatayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?