Sahnem hazir degil onu ne yapacazHayır şimdiden lazım.
Sahnem hazir degil onu ne yapacazHayır şimdiden lazım.
Seçmek için 21.00'e kadar zamanın var illa ki bulursun.Sahnem hazir degil onu ne yapacaz
Ya elendiysem bosuna secmis olacam oy kullanma süresini bu kadar uzun yapacagina sahne süresini biraz uzatSeçmek için 21.00'e kadar zamanın var illa ki bulursun.
Ben de yarışma fazla sarkmasın diye böyle yapmak zorundayım. Elenip elenmediğini söyleyemeyeceğime göre başka çaren yok şimdilik.Ya elendiysem bosuna secmis olacam oy kullanma süresini bu kadar uzun yapacagina sahne süresini biraz uzat
Tamam bende oy gönderme süresini kisalt diyorum 4 gün süre nedir ya 2 yap yeter zaten haftaya 3 tanecik sahne olacak herkes hemen kullanirBen de yarışma fazla sarkmasın diye böyle yapmak zorundayım. Elenip elenmediğini söyleyemeyeceğime göre başka çaren yok şimdilik.
İşte o kadar çabuk bitmiyor oy toplama faslı. Ben de bayram öncesi yarı finali bitirip gelecek hafta final yapalım diyorum.Tamam bende oy gönderme süresini kisalt diyorum 4 gün süre nedir ya 2 yap yeter zaten haftaya 3 tanecik sahne olacak herkes hemen kullanir
Ya nasil bitmiyor biraz baski yap 3 tanecik sahne var hemen kullansinlar zaten bayrama cok var biter yaniİşte o kadar çabuk bitmiyor oy toplama faslı. Ben de bayram öncesi yarı finali bitirip gelecek hafta final yapalım diyorum.