Dizi Savaşları - 3. Sezon | ÇEYREK FİNAL

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
d%C4%B0z%C4%B0-sava%C5%9Elari-3-sezon-png.51377

3. sezonuyla sizlerle buluşmaya devam eden Dizi Savaşları'nda çeyrek final heyecanı başlıyor. Öncelikle Ezel (@vadikızı) ve Behzat Ç.'ye (@batuhankaralar) veda ettiğimiz 5. haftanın sonuçlarını açıklayan @ozgur2113'e tekrar teşekkür ediyor ve gelecek haftalarda da kendisini çağırabileceğimi belirtmek istiyorum. Ayrıca sahne ve oy gönderme konusunda daha hızlı davranmanızı rica ediyorum, çünkü yarışmayı 12 Eylül'de bitirmem lazım. :)

Sunucularımız:
Yakında başlayacak olan 'Son Destan'ın başrol oyuncuları Sedef Avcı ve Bülent İnal
CpqBpDFWYAArdPd.jpg

SAHNELER
@denizz19 | Adını Feriha Koydum | 1:15:35 - 1:18:00

@ozgur2113 | Aşk Yeniden

@eskici | Uçurum

@xemrexxx | Avrupa Yakası | 4:37-8:17

JÜRİ
Son Oy Gönderme Süresi: Salı 20.00

Son düzenleme:
d%C4%B0z%C4%B0-sava%C5%9Elari-3-sezon-png.51377

3. sezonuyla sizlerle buluşmaya devam eden Dizi Savaşları'nda çeyrek final heyecanı başlıyor. Öncelikle Ezel (@vadikızı) ve Behzat Ç.'ye (@batuhankaralar) veda ettiğimiz 5. haftanın sonuçlarını açıklayan @ozgur2113'e tekrar teşekkür ediyor ve gelecek haftalarda da kendisini çağırabileceğimi belirtmek istiyorum. Ayrıca sahne ve oy gönderme konusunda daha hızlı davranmanızı rica ediyorum, çünkü yarışmayı 12 Eylül'de bitirmem lazım. :)

@ozgur2113'e teşekkür amacıyla bu haftanın sunucuları yakında başlayacak olan 'Son Destan'ın başrol oyuncuları Sedef Avcı ve Bülent İnal
CpqBpDFWYAArdPd.jpg

YARIŞMACILAR
JÜRİ
Son Sahne Gönderme Süresi: Yarın 21.00
Sunucuların ve fotoğrafın güzelliği :bhr: :Z

Bu arada yarışmacılar 6-4-2; jüri üyeleri de 8-6-4-2 şeklinde puan verecek. 4 sahne olduğu için pek zamanınızı almaz bu yüzden zamanında göndermelisiniz. :X

@denizz19 @eskici @ozgur2113 @xemrexxx @Bully @destere @Forumdash @Çiğdem- @turkuazz @vadikızı @Harunnn60 @batuhankaralar @Starcık @Billy Kane @tolgab @MayısKralı @papuleoo @Mr.At @Seviyor sevmiyor