Dizi Kolik'in Köşesi

açtığın konu güzel olmuş dizikolik..

sabah proğramlarından bahsettiğin bir saba tümeri izliyorum rastlarsam... çok güzel bir proğram sabayı eskidende izlerdim sıkılmadan izlenebiliniyor..

esra erol için dediklerine katılıyorum bana hitap etmesede kendi alanında bir numara aynı şey müge anlı içinde geçerli

yemek proğramları ve evim şahane gibi proğramlar ise birbirinin kopyası fark yok pek aralarında..

takas okumalısın bence korkma Polat'tan bahsetmiyor. :d

Yazının devamını bekliyorum reis. :GDG: akşam programlarına değin biraz eyvah düşüyorum falan. :d
mügiş onlar yarışma grubunda haftaya karşına çkabilir... :F herşey zamana bırakmak lazım... bir an önce bütün konuları bitirmeyelim..:d

açtığın konu güzel olmuş dizikolik..

sabah proğramlarından bahsettiğin bir saba tümeri izliyorum rastlarsam... çok güzel bir proğram sabayı eskidende izlerdim sıkılmadan izlenebiliniyor..

esra erol için dediklerine katılıyorum bana hitap etmesede kendi alanında bir numara aynı şey müge anlı içinde geçerli

yemek proğramları ve evim şahane gibi proğramlar ise birbirinin kopyası fark yok pek aralarında..

müge anlıyı izledim ama bana ab grubuna hitap ediyo gbi bi etki vermedi... bu nedenle onunla ilgili yorum yapmak istemedim zaten 2 yıl önce mi ne izlemiştim müge anlıyı :d