Dizi Kolik'in Köşesi

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Öncelikle burada olup bana şeref veren tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum. Sevgili arkadaşlar; bugün gündemimizde kaliteli ve kalitesiz TV Programlarını ele alacağım.

Bana göre kaliteli programlar AB grubuna hitap eden programlardır. Geçenlerde rast geldim Show TV'de yayınlanan Vahe'nin Sofrasına... İzledim ama içim kıyıldı... Aman bir daha izlersem iki olsun dedim... Ama yine aynı kanalda yayınlanan Hayatın Tadı adlı yemek programı var... Program adeta bana hitap ediyor... Sonuna kadar izledim... İnceledim ve her hafta takip etmeye başladım.. Amacım yemek değil... Oradaki ünlü misafirlerin konuştuğu hoş sohbeti dinlemek... Onun dışında hafta içi rast gelirsem Bugün Ne Giysem? ve Saba Tümer İle Bugün'ü izliyorum... Ama hiç kaçırmadığım program ise Cumartesi Sürprizi..

Ve başka bir kanala gidelim... Bu sefer ki durağımız Kanal D... Bu kanalda izlediğim programlar ise diğer kanala göre çok çok az.. Özellikle Şeffaf Oda'yı izlerken çok eğleniyorum.. Onun dışında artık izlemeyi yavaş yavaş bıraktığım Beyaz Show'u izliyorum arada sırada... Ama şimdilerde favorim Evim Şahane oldu.. Gerçekten bu programı ilk annem sayesinde izledim ama neredeyse bir daha bırakmayı düşünmüyorum.. Onun dışında Mutfağım programı bana çok gereksiz geliyor..

Sıradaki durağımız atv.... Bu kanalda ise Esra Erol'u tebrik ediyorum... AB kesimine hitap etmese de bana göre diğer izdivaç programlarında en iyi işi o çıkarıyor.. Bu konuda Stil Medya uzmanlaştı artık.. Çünkü kanalın kendi iç yapımı olsaydı bu kadar izleneceğini hatta sevileceğini düşünmezdim.. Bazen binde birde olsa o kanalda onu izliyorum..

529324_334859776568788_100001343054389_890867_173608731_n.jpg

Bi sonraki köşem Çarşamba günü sizlerle...
Konu : YGS 4 olursa ne gibi faydaları olur? 4+4+4 Sistemi yararlı olabilir mi?

Son düzenleme:
Adeta foruma düsen bir köse yazisi olmus! Süper olmus resim..

Detayli yorum az sonra..

Aynştayn Was Here! :d

Yani. :GDG: okudum tabii okumasam nasıl diyim Bana her şey yakışır'ı izlemiyor musun diye? :GDG:

Güzel yazı olmuş ama benim pek sabah programlarıyla aram yok. :mge:
heee... şimdi anladım kanka... ama ne bilim bizim tv hiç kapanmadığından bunla ilgili yorum yapayım dedim hani..:F