Dizi Doktoru, Bu Hafta Hangi Sete Konuk Olacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1409570489.jpg

Vatan Gazetesi TV eleştirmeni başarılı yazar Oya Doğan bu hafta hangi sete konuk olacak?

Oyan Doğan, ünlü konuklarla dizi sektörünün masaya yatırılacağı programda, geçmişten günümüze dizilerde yolculuk yapacak. Haftalık dizi haberleri yer alacak ve hangi diziler yükselişte, hangileri düşüşte, reyting yarışında kim önde soruları yanıt bulacak.

Doğan, bu hafta Bülent İnal, Öykü Gürman, Dolunay Soysert ve Settar Tanrıöğen gibi isimlerin ye aldığı dizi Urfalıyam Ezelden'nin setine konuk olacak.

Dizi Doktoru, Pazar 10.45'te Kanaltürk'te!

Umarım unutmam programı, kaçırmak istemiyorum Urfalı'mı. Oya güzel bir seçim yapmış bu sefer. Gerçi Güzel Köylü'ye de gitmişti daha önce, ama onu da kaçırmıştım. Program da bu sefer ilgi çeker gibi... :)

Son düzenleme:
Dizi kanal değiştirince reytingleri düşmeye başladı kanal d olsa hemen bitirmişti ama star yakında bitirir.

Güzel bölüm olacaktır. Total oranlarını yükseltme şansı var dizinin ama tempoyu biraz yükseltmek gerekiyor.

Doktor Star'ın aile hekimi galiba. Sırf ona konuk oluyor. :F Starda da hastalar bitmiyor her hafta doktor geliyor. :D

Programı hiç izlemedim ama KA'ya iyi geldi doktor bakalım bu diziyide yükseltecek mi.:F

şaka falan anlamam ben bıtmesın dıye uğraş verdık emek verdık
böyle şakalar yapmayın

bu hafta yükselme oldu bu konuyu kapat bence sen çok uzatıyosun bunu
Şu forumda 2 yılı aşkın üyeyim bir tane bile bir dizinin yayından kalkmasını destekleyecek mesajımı göremezsin. Çoluk çocukla karıştırma beni rica edicem. :)