Ama emoji koyunca insan bi samimi oluyor,sen de o yok şuanBen yine aynı ben, tek fark emoji. Sen zaten doğuştan üşütüksün.
Ama emoji koyunca insan bi samimi oluyor,sen de o yok şuanBen yine aynı ben, tek fark emoji. Sen zaten doğuştan üşütüksün.
Seni çekemiyor, kıskanıyor işte, anlasana.
Şer ittifağı birleşmiş yine. Beni500 tanesi @Yiğitt in zaten. İzle, şimdi bir tane daha atacak.
1 aya kalmaz ikinci bir emekliliğe hoşgeldin partisi de fena olmaz hani.Şer ittifağı birleşmiş yine. Beni
BİTİREMEYECEKSİNİZ!
FORUMDAN YOLLAYAMAYACAKSINIZ!
KISKANMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ!
Mood on cumhurbaskanımız. @Harunnn60 @Çiğdem-
Hesabımı ele geçirdiler. Geçiren kişide senin hayranın demekkiHesabını ele geçirdiler, avatarımın otoritesi karşısında çaresiz kaldın, kalitemin farkına vardın; üçünden biri ama hangisi oldu sana bilmiyorum.
@Dosi sence şu an samimi değil miyim?
Bugün bol sıvadımya yakamı bırakmıyorBana göre değilsin,başklarına göre samimisindir belki de
O enerjiyi bana yansıtmadı halaBugün bol sıvadımya yakamı bırakmıyor
Yani Darkcığım zaman zaman beni sevmediğini düşünsemde aslında bize gösterdiğin yüzünden kat ve kat iyisin. Seninle ara sıra birbirimizi "ezsekte" ciddi bir şekilde yapmadığımızı biliyoruz. Galiba hep eski muhabbetimizin hatırına sana darılmalarım kısacık sürüyor . Garip ama iyi bir enerjin var. Aa bu biraz sorgu odasindaki BHND cevabı gibi oldu
@Tolstoyevski bana diss atmaz kıyamaz. Biz sanat aşığı iki dost olarak aramızda husumet çıkmasına ve birbirimize diss atacak durumlara gelmemize izin vermeyiz.Sana 3 tane bana 2 tane diss vermiş
Güzelim konuya vermiş
Birde kendisi ile alakasız @MEnes e verdiğim cevaba atmış
MEnes sabah olsaydı konuda oda nasiplenirdi. Tols'dan uzak dursun. MEnes'in derdi diss almamak
Bana niye kıydı Hemde sana yazdığım kral döndü söndü muhabbetine atmış, ne alakaysa@Tolstoyevski bana diss atmaz kıyamaz. Biz sanat aşığı iki dost olarak aramızda husumet çıkmasına ve birbirimize diss atacak durumlara gelmemize izin vermeyiz.
Onu ben de çözemedim doğrusu çok alakasız bir mesaja atmış. Yine de yaptığı hatayı anlayacağını umuyoruz.Bana niye kıydı Hemde sana yazdığım kral döndü söndü muhabbetine atmış, ne alakaysa
Ben MasacRE ye durumu anlatınca Tols güldü, yani bilerek attıOnu ben de çözemedim doğrusu çok alakasız bir mesaja atmış. Yine de yaptığı hatayı anlayacağını umuyoruz.
Bu gün fazlasıyla övüldüm, bu bana 23 gün yeter. Evet, haklısın, avatarımda tam insanları sorguya çekecek tip var.Bugün bol sıvadımya yakamı bırakmıyor
Yani Darkcığım zaman zaman beni sevmediğini düşünsemde aslında bize gösterdiğin yüzünden kat ve kat iyisin. Seninle ara sıra birbirimizi "ezsekte" ciddi bir şekilde yapmadığımızı biliyoruz. Galiba hep eski muhabbetimizin hatırına sana darılmalarım kısacık sürüyor . Garip ama iyi bir enerjin var. Aa bu biraz sorgu odasindaki BHND cevabı gibi oldu
Ozaman 23 gün sonra yeni doz sıva yaparımBu gün fazlasıyla övüldüm, bu bana 23 gün yeter. Evet, haklısın, avatarımda tam insanları sorguya çekecek tip var.
Aa, ne alakası var canım. Ben herkese karşı aynıyımdır. @Dosi yalan mı?Bu gün fazlasıyla övüldüm, bu bana 23 gün yeter. Evet, haklısın, avatarımda tam insanları sorguya çekecek tip var.
Ozaman 23 gün sonra yeni doz sıva yaparım
Madem yeterli, yarından itibaren eski modda döneyim
Aa bazılarına gitmiş sadece :Setiket gelmemiş konuya girince gördüm savaşlar yine zorlu olmuş gızzz
Kendi kendinemi konuşuyon anlamadım?Aa, ne alakası var canım. Ben herkese karşı aynıyımdır. @Dosi yalan mı?
Ben de bunu soracaktım bu ne.Aa bazılarına gitmiş sadece :S
@mrt-06 vaktin olunca göz at konuma. İlk etiket olmamış galiba.
Benim eski ben olmadığımı kanıtlayan bir konu
Diss sevmeyen ben, diss almaktan keyif alıp eğlenceye döken birine döndüm