- Reaksiyon puanı
- 114,220
- Puanı
- 1,060
Ee işte, daha çooook şaşıracaksınAaaa. 😱 Ben daha fazla bekliyordum ama...
Ee işte, daha çooook şaşıracaksınAaaa. 😱 Ben daha fazla bekliyordum ama...
Ee işte, daha çooook şaşıracaksın
Sen de o kadar diss yemeseydinSıra ne zaman bana gelecek?
Foruma ara veren @Forumdash çok fazla Survivor konularına uğramamasına rağmen toplam 200 diss kaptı. Kendisi 198 di ama son anda @Emre Ozansoy 'dan 2 diss yiyerek 200 sayısına ulaştı
@Forumdash +200 (275)
Sen de o kadar diss yemeseydinbekle biraz
Tamam sıra sende olsunBir yandan Hekimoğlu'nun fragmanı, bir yandan diss sayısı...Bekle bekle bitmiyor.
Ve geçen bölümün şampiyonu @Tolstoyevski
79 diss sayısına sahipti. 7 ay içinde
105 diss aldı. Zirveden indiğini ifşa edebiliriz ama acaba ilk 3te olacak mı?
@Tolstoyevski +105 (184)
Bende @kerem gibi bu konuya en az 10 yorum yazmayan yarışmacılara yaptırım yapayım
Bir sonraki yarışmaya katılmaktan men edeceğim(etiketlediklerime geçerli) hem bazı rakiplerden kurtulurum
1 hafta süreniz var
@Sherlock @MasacRE @Tolstoyevski @xdragxx @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @Angelica @Bully @Aserat @denizz19 @The_Erinch @Gerekli24
+ Yazdıklarım 7 aydaki diss sayısı. Parantez dekiler ise toplam ama bizim için toplamın bir önemi yok. + Olunlara göre zirve belirleniyor@Dosi bu açıkladıkların önceki bölümdeki diss sayılarımızla aradaki fark mı, yoksa toplam diss sayılarımız mı?
1 hafta var. Bu gece için geçerli değilBu kural başta olmalıydı.
Bende @kerem gibi bu konuya en az 10 yorum yazmayan yarışmacılara yaptırım yapayım
Bir sonraki yarışmaya katılmaktan men edeceğim(etiketlediklerime geçerli) hem bazı rakiplerden kurtulurum
1 hafta süreniz var
@Sherlock @MasacRE @Tolstoyevski @xdragxx @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @Angelica @Bully @Aserat @denizz19 @The_Erinch @Gerekli24
1 hafta var. Bu gece için geçerli değil
Bildirimlere tek tek bakarsın sonraAbim geldide o gidince geleceğim cnm
Veeee şimdi de @Emre Ozansoy 'un oranlarına sıra geldi. Kendisinin ilk yarışması ve aramıza katıldığı için mutluyuz. Kendisi toplam 571 gibi çok yüksek bir diss sayısına sahip. Bakalım bu diss sayısı ona yeni yarışmacılar arasında zirve getirecek mikendisi ilk yollayanlardandı ve ufak çaplı bir şok geçirmiştim rakamı görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?