Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haksızlık yok ortada.
senin sildiğim oylarını bu arkadaşlar yollamış: istanbulrapkingrapmidnightrapperrapper
ve hepside yeni üye olmuş...üye olur olmaz ilk iş olarak sana oy kullanmış ve hepsininde ip adresleri aynı(88.241.205.xxx)Sencede bu işte bir gariplik yokmu?
yaa tmm söliiim sana ben hile yapmadım arkadaşlarım onlar biz üye olamıcaz sen bizim adresllerle ol dediler nick i salla dediler bende yeni üyelik alıp onların yerine oy kullandım istesem 10 tane 20 tanede yapardım ama 4 kişi istedi bende onların yerine yaptım anladın mı
ooo adama bak hem kendi kendine üye oluyo bide yalandan hikaye uyduruyo üye olamıcaz sen ol diye
hocam buda kural dışı değil mi? diskalifiye etmen lazım mzdeoo yu dissskalifiye ettin 😀d
Yeni üyelik alıp kendine oy atarak uyanıklık yapmaya çalışan kişiler diskalifiye olur!! sonuçta kural açık uyanıklık yapmaya gerek yok
enaaayyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiii ben zaten toplam 3 tane yazdım 2 si 4 satırdan oluşuyo zaten son yazdığımda da apışıp kaldınız sinirlendirme beni her doğruyu söyletme 😉 şimdi görcez yeni bi konu açıyom oraya gelin
bana rakip olcak sen misin? 5 tane daha yazsam birinci olurdum merak etme 😉 bi dahakine görüşürüz 😉
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.