Ayy ne kadar ciddi yazmışım.O muhabbeti ortaya ben attım atarkende şaka yapmadım ortada böyle iddia vardı tangut'un öleceğini söyledi mesela öldü. Noyan içinde hemen değil ama birkaç bölük için ölcek dedi.
Ayy ne kadar ciddi yazmışım.O muhabbeti ortaya ben attım atarkende şaka yapmadım ortada böyle iddia vardı tangut'un öleceğini söyledi mesela öldü. Noyan içinde hemen değil ama birkaç bölük için ölcek dedi.
Öyle algıladım biraz ama olsunAyy ne kadar ciddi yazmışım.yolda yürüken yazdım @Doğu sert çıkışmış gibi olmuşun öyle algılama sakın.
Kan akıtsın mı?:bhr
Noyansız bölüm olacak
Smiley kullanmadıgımı sonradan fark ettim.Öyle algıladım biraz ama olsundedim noldu adam mı öldürdük
Abla avatarın güzelmiş
Özetten başlasan daha iyi anlayabilirdin tabi sen bilirsin yinede izlicek olmana sevindim.yeni bölümden
birazdan işim var biraz saat 9'a doğru yetişirim anca o yüzden yeni bölümden başlıcam, reklam aralarında beğendim mi yazarımÖzetten başlasan daha iyi anlayabilirdin tabi sen bilirsin yinede izlicek olmana sevindim.
O çok iyi izlicek olmana sevindim kardesim begeneceginden eminimbirazdan işim var biraz saat 9'a doğru yetişirim anca o yüzden yeni bölümden başlıcam, reklam aralarında beğendim mi yazarım
diziyi trt hd'den mi izliyon normal trt'den mi?Ay sıkıldım başlasın gari
özetimiz başladı
normal trt 1den nettendiziyi trt hd'den mi izliyon normal trt'den mi?
netten mi oo yeeaa.normal trt 1den nettentv de ki hd bozuluyo .s.s
bizim ki aylardır bozuknetten mi oo yeeaa.
aynen o yüzden sordum her hafta hd'den izlerim bugün donuyor yağmurda yağmıyor anlamadım.
Vadi konusuna yazmayı biliyon yaBu bolum yorum yazar miyim bilmiyorum hakkimizdan hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?