Tek sen gidecek diyorsun burdaBenim dememle geri mi gelcek hacı olanı yazıyorum yürek yemişler reytinglere güvenerek böyle bir riski almışlar noyan ertuğruldan daha fazla sevilen karakterdi bunu kimse inkar edemez.
Tek sen gidecek diyorsun burdaBenim dememle geri mi gelcek hacı olanı yazıyorum yürek yemişler reytinglere güvenerek böyle bir riski almışlar noyan ertuğruldan daha fazla sevilen karakterdi bunu kimse inkar edemez.
Haziranin 10larindasezon finali kaçıncı bölümde ki yapsın bakalım![]()
Ölmese bile adamın şuanki durumu kabul edilir gibi değil pasif karakter şuan ben onu yeni sezon başlarında gördügüm zaman heyecanlanırdım şimdi o duyguyu aldılar bizden.Tek sen gidecek diyorsun burda![]()
Haziranin 10larinda
62 ye denk geliyor.sezon finali kaçıncı bölümde ki yapsın bakalım![]()
Evet ama bu bolumde nornal hainler araniyor Aytolun Gumustekin falan Noyan nasil konusulsunÖlmese bile adamın şuanki durumu kabul edilir gibi değil pasif karakter şuan ben onu yeni sezon başlarında gördügüm zaman heyecanlanırdım şimdi o duyguyu aldılar bizden.
Hacı diğer bölümlerde olanlar falan onları kast ediyorum şu an pasif karakter herkesin gözünde bunu yapmıcaklardı.Evet ama bu bolumde nornal hainler araniyor Aytolun Gumustekin falan Noyan nasil konusulsun![]()
62 ye denk geliyor.![]()
Ertugrulun onune gecmemesi icin yapildi Gundogduyuda yigit gostermek icin Noyani kolayca dovdurduler amaclari buyduHacı diğer bölümlerde olanlar falan onları kast ediyorum şu an pasif karakter herkesin gözünde bunu yapmıcaklardı.
Valla abla sosyal hesaplarda yorumları okumanı tavsiye ederim sonuçta noyan kötü bi karakter ama herkesin gönlünü fet etti.hımm tmm bu arada bence ertuğrul noyandan daha çok seviliyor![]()
Valla abla sosyal hesaplarda yorumları okumanı tavsiye ederim sonuçta noyan kötü bi karakter ama herkesin gönlünü fet etti.
+1000 İyi dedinValla abla sosyal hesaplarda yorumları okumanı tavsiye ederim sonuçta noyan kötü bi karakter ama herkesin gönlünü fet etti.
İşte yanlış yaptılar sıkıntı orda. Neyse ya ben direk fragmanı bekliyorum bölüm şuan yavaş ilerliyor.Ertugrulun onune gecmemesi icin yapildi Gundogduyuda yigit gostermek icin Noyani kolayca dovdurduler amaclari buyduKendine getirecekler.