Dirilis Ertugrul 43.Bölüm Fragmanı

Ulan ne fragman be haftaya şov var rekor kesin gelecek

yemin ediyorum rekor bu bölüm kı-rı-la-cak!

izle izle doyamıyor insan dehşet. tabii yine halime yok.
sinirden gülüyorum yanlış anlamayın.

Enfes bölüm geliyor rekor da gelir gibi ama Halime'yi ve sarayı bende çok merak ediyorum umarım gösterirler.

O rekor buraya gelecek bee
Halimeyi de görürüz artık herhalde özledik

siz çatlayın twitterda isyan bayrağını çektik halimemiz yoksa bizde yokuz hıııh.
aynen ya acaba hastalandı falanda istirahat iznine çıktı diye mi sahneleri yoktu.bu ne ya.halimeyi özledim.

Enfes bölüm geliyor rekor da gelir gibi ama Halime'yi ve sarayı bende çok merak ediyorum umarım gösterirler.
kesinlikle konyayı, selçuklu sarayını bekliyom kaç bölümdür ama 43 te değilde 44 te görecez gibi. bu arada sizce sungurtekin ölecek mi gençler?şuan çok pis telaştayım.ölmemeli.daha adamı hiç göremedik.sungurtekinden senaryoya çok malzeme çıkacakken senarist elindeki elması fırlatır misali adamı diziden hemen çıkarmaz umarım.tarihende ölmemesi gerek ama mehmet bozdağın tam tarihe uymadığını biliyoruz o yüzden kesin ölmez diyemiyorum @EFE UYSAL @Billy Kane @vadikızı @Çiğdem- @Maskeli Fedai @tolgab @DoğuEşrefoğlu @DarkLeqenD ??

aynen ya acaba hastalandı falanda istirahat iznine çıktı diye mi sahneleri yoktu.bu ne ya.halimeyi özledim.
Çok özledik gerçekten Gökçenin çok sahnesi var Halimenin hiç yok 😡

Bence ölmeyecek abi saray 1 bölüm sonra gözükür yaralanıyor sadece yine heyecan yapmak için böyle fragman sonu yapmışlar

Çok özledik gerçekten Gökçenin çok sahnesi var Halimenin hiç yok 😡
yok be bu bölüm gökçede değil goncagülü çok izledik. gerçi senaryo icabı ağırlık verilmesi gerekiyordu malum gündoğduyla evlenecek falan. selcan obada çok yalnız kaldı. halime gelsede birlik olsalar. hoş yanyanayken bile pek birlik olmuyorlar.sadece sohbet ediyorlar.ben selcan ve halimenin birlikte planlar yapmasını falan isterim.

O lafın gelişi dedim çok diye ama sahnesi vardı Halimeye neden yazmamış sahne senarist birde başrol yakışmıyor... Goncagüle çok sinir oldum zaten. Olurlar bence yakında. Sarayı bekliyorum

Bence de ölmemeli 3 haftadır gelmesini bekliyoruz zaten hemen ölürse üzülürüm

Bence de ölmemeli 3 haftadır gelmesini bekliyoruz zaten hemen ölürse üzülürüm
Ölceğini sanmam boşuna mı geldi bir bölüm Bozdağ bunu çok iyi kullancaktır senaryo falan sadece fragmanda heyecan yaratmak için öyle. Ölse zaten çok kötü olur.

tarihle aynı gitmiyor derken?
jeneriğe ismi eklendi kalıcı olduğu kesin. konuk oyuncu olarak geçseydi kesin ölürdü derdik. hemde seninde dediğin gibi bu karakterden bolca olay kurgu çıkar ve tarihte yaşadığı herkesce bilinen bir şey ölürse müthiş tepki çeker diziye zarar veririr bunu göze alıcaklarını sanmam.