Diriliş Ertuğrul'da Bir Ayrılık Daha!

bir şener şen haluk bilginer erdal özyağcılar falan gelmez:A popüler isimler de gelmez cansu dere,kenan imirzalıoğlu falan :A neyse bekleyip görmeli :)))
Sen çok biliyon demi kimin gelip gelmeyeceğini Dirilişte oyuncuların görüşmesini yapıyon Myci diriliş düşmanı anca böyle konuşur zaten kıskanç çatlak. :A

diriliştki senaryo düzelmezse gelmez millet not et bunu :X başbakanın iftar yemeğine katılanlardan gelen olur anca:A
Kıskanma lan senaryoyu başlatma senryondan çok iyi ilerliyor senaryo kıskanç gelince görürsün siyasetle ne alaksı var dizinin siyasete çekiyro kıskanç. :A

Kıskanma lan senaryoyu başlatma senryondan çok iyi ilerliyor senaryo kıskanç gelince görürsün siyasetle ne alaksı var dizinin siyasete çekiyro kıskanç. :A
ayol dizinin yapılma amacı siyasi :X hangi diziye 1.5-2 milyon lira vermiş trt bölüm başı :F meclis gündemine bile girdi dizinin bütçesi :F ertuğrulun savaşmadığı tapınakçılarla savaşması her şeyin özeti :A

ayol dizinin yapılma amacı siyasi :X hangi diziye 1.5-2 milyon lira vermiş trt bölüm başı :F meclis gündemine bile girdi dizinin bütçesi :F ertuğrulun savaşmadığı tapınakçılarla savaşması her şeyin özeti :A
Savaşıyor araştır sanane bütçesinden çok iyide tuttu dizi siysaetlede alakası yok kıskanç. :A

Önemli bir karakterdi bildiğim kadarıyla, ama ayrılması diziye pek etki etmez gibi.

ne varmış la parasını halkın ödediği dizide gereksiz harcama yapamazlar :A
Tabi düşman dizin olunca böyle konuşursun dizi görmemişsin sen git My denen tarihimizi lekeleyen diziyi izle, çok konuşuyorsun geçen sezonda öyleydin yine susacan öyle. :A Çok konuşuyorsun çok konuşmak zarar getirir. :A

Tabi düşman dizin olunca böyle konuşursun dizi görmemişsin sen git My denen tarihimizi lekeleyen diziyi izle, çok konuşuyorsun geçen sezonda öyleydin yine susacan öyle. :A Çok konuşuyorsun çok konuşmak zarar getirir. :A
niye düşman oalyım düşman olmak için ortada bir neden yok :D
ayrıca bilip de konuşaslım my de sülo gerçekte var olan düşmanlarla savaşıyordu en azından :F

niye düşman oalyım düşman olmak için ortada bir neden yok :D
ayrıca bilip de konuşaslım my de sülo gerçekte var olan düşmanlarla savaşıyordu en azından :F
Onlarda savaşıyor ben tarih programlarını çok izlerim izlememişsin konuşuyorsun Myci yandaşların dedikleriyle bana gelme düşman değilmisin yqni muhalefetsin diziye Myci melunnn. :A

Onlarda savaşıyor ben tarih programlarını çok izlerim izlememişsin konuşuyorsun Myci yandaşların dedikleriyle bana gelme düşman değilmisin yqni muhalefetsin diziye Myci melunnn. :A
ertuğrul gazi için moğollarla savaşmış diyolla tarihçiler tapınakçılar uydurma :D
my ile düşmanlığı yok ertuprulun en azından my açısından bir üdşmanlık yok :)))

ertuğrul gazi için moğollarla savaşmış diyolla tarihçiler tapınakçılar uydurma :D
my ile düşmanlığı yok ertuprulun en azından my açısından bir üdşmanlık yok :)))
Adam gibi araştır karşıma gel uydurma bilgilerinle beni kandıramazsın düşmanlık yok öyle mi geçn gün düşmanız diyordun. :F