Diriliş Ertuğrul'da Ayrılıklar Sürüyor

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
Dizimizin Selcan hatunu Didem Balçın, önümüzdeki 3. sezonda dizide senaryo gereği yer almayacağını açıkladı. Dizi önümüzdeki sezon Bizans sınırları yani Söğüt'te geçecek hikayeyi anlatacak. Gündoğdu, kardeşi Sungurtekin ile beraber göçe katılmadığı tarih kaynakları tarafından biliniyor.

Gündoğdu (Kaan Taşaner), Sungur Tekin (Sezgin Erdemir)'den sonra önümüzdeki sezonda Selcan hatun (Didem Balçın)'da yer almayacak.

İkinci sezonda özellikle dizinin en beğenilen karakteri olan Selcan hatunun yokluğu büyük bir etki bırakacağı kesin.

Kaan Taşaner değil de Didem Balçın'ın yokluğu belli olur. Çok sağlam oyuncuydu yolu açık olsun.

3. Sezona köklü değişiklik, yeni konsept ve oyuncularla başlayacağız anlaşılan.

Yeni sezon baya yeni oyuncu ve değişiklikler olacak açıkçası sadece Didem Balçın'ın gitmesine üzülüyorum. @Çiğdem- göbek atıyor.ss

3. sezona yeni bir kadroyla girilecek erkekleri salla fazla sevildiklerini sanmıyorum ama didem balçın ın yokluğu hissedilir

Yeni sezon baya yeni oyuncu ve değişiklikler olacak açıkçası sadece Didem Balçın'ın gitmesine üzülüyorum. @Çiğdem- göbek atıyor.ss
hahahah ohhh süper vlla gündoğdundan kurtuluyoruz sonunda

gökçe ve goncagülden sonra bir cdoloz daha gidiyor sercan

sıra halimede inş

Kaan Taşaner değil de Didem Balçın'ın yokluğu belli olur. Çok sağlam oyuncuydu yolu açık olsun.

3. Sezona köklü değişiklik, yeni konsept ve oyuncularla başlayacağız anlaşılan.

hahahah ohhh süper vlla gündoğdundan kurtuluyoruz sonunda

gökçe ve goncagülden sonra bir cdoloz daha gidiyor sercan

sıra halimede inş

didem balçını köseme bekleriz
zaten selcanla aytolun dışındakileri beğenmiyordum dizidekilerden şimdi ikisi de yok diziye rahat rahat gömebilirim

didem balçını köseme bekleriz
zaten selcanla aytolun dışındakileri beğenmiyordum dizidekilerden şimdi ikisi de yok diziye rahat rahat gömebilirim
Hunharca izliyorsun ve hala izlemeye devam edeceksin boşuna yorma kendini

Didem Balçın gibi birini kösemde izlemeyi geç rüyanızda bile göremezsiniz ^^

melun nasıl da cevap veriyor engel olduğu halde
@Doğu @Çiğdem-

ayol biz 5 yıldır kimseciklerin ikna edemediği cansu dereyi normal ücretinin 4 te 1ine oynatmış diziyiz bizim için imkansız yoktur