Diriliş ''Ertuğrul''a Kendini Fazla Kaptıran Dayı!!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
ahah kalbini tutuyor ölümü diriliş izlerken olacak dayının.

Dünyanın en iyi eleştirmenleri övse, kürek kürek yurt dışı satışı yapılsa halkın beğenisini kazanamadıktan sonra koskoca bir hiçsin.. Reytinglere de bunu doğruluyor zaten. Helal olsun dayımıza.

Son düzenleme:
haha dayımız harika ama ben dizi izlerken kimseyi konuşturmuyorum her kelimesini anlamam lazım yanındakiler iyi dayanıyor.

bir yerlere laf etmeden de duramıyorsun
konuyu efe melunu açmış galiba o yüzden bakmaya gerek yok billy ya da harzem açsa bakardık

Aklıma dayım geldi, o da böyle transa geçmiş gibi izliyor Diriliş'i.
O an şakasına TV'nin önünden geçiyordum nerdeyse beni dövecekti.

aaa yok ama dedem dizi yada türk filmi izlerken mutlaka konuşur izlediği sahneyi yorumlamadan izleyemiyor hahaha
Benim dedem de öyle. Kara Murat filmleri, özellikle Tek Türkiye'yi izlerken kendinden geçiyordu. Dedeciğim izlemiyor sanki yaşıyor.

Özellikle aksiyonlarda kendimi tutamıyorum gaza geliyorum çok

Benim dedem de öyle. Kara Murat filmleri, özellikle Tek Türkiye'yi izlerken kendinden geçiyordu. Dedeciğim izlemiyor sanki yaşıyor.
hahah ayy evet günümüzdeki dizilerden sadece arka sokakalr izliyor 10 yıldır bıkmıyor tekrarlarını aynı heyecanla izliyor onun harici hergün türk filmi izler kemal sunal ve özellikle cüneyt arkının kara murat battal gazi filmlerine bayılıyor 100 defa izlemiştir ama hep aynı heyecanla izliyor kara muratın düşmanlarına baya saydırıyor

tansiyon ilaçlarını içirmeden izletmeyin dedeme yoksa Allah muhafaza