Diriliş "Ertuğrul" Resmi Facebook Hesabı 1 Milyonu Aştı!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
her saniyede artmaya devam ediyor haftaya kadar 2 milyon olur. büyük tebrikler daha nice konular açıcaz dirilişime.

her saniyede artmaya devam ediyor haftaya kadar 2 milyon olur. büyük tebrikler daha nice konular açıcaz dirilişime.
abartma be 1 haftada 1 milyon nasıl artsın
bu arada @EFE UYSAL 1milyon oldğunu yeni gördüm hemen foruma koştum konu açmak için ama malesef geç kaldım
facete zaten diğer dizilere göre çok hızlı artıyor bu hafta kendi rekorunuda kıracak. normalde her hafat 30-35bin artardı daha pazar günündeyiz 33 bin arttı.bu hafta hem youtubeda izlenme hızı hem fb üye kazanma hızı ciddi artışta bu hafta total 10 gelebilir hazırlıklı olun.

Abi soyleyeydin sen acardın
Çok iyi gidiyoruz TOTAL 10 gelirse süper

söz konusu dirilişse artar. hem haftaya bölüm net sezonun en iyisi olacak bence, en kötü 1.500.000 u aşar.

son 1 ayda 147 bin artmış

söz konusu dirilişse artar. hem haftaya bölüm net sezonun en iyisi olacak bence, en kötü 1.500.000 u aşar.
ay ne 1.5 milyonu yaw ay sizin matemtik öğretmeninizi yollayın bana iki tokat atam
.yaw tamm çok hızlı artıyor ama 1 haftada 500bin artarmı ilahi doğru hesapla ni dediğinin farkında mısın

ay ne 1.5 milyonu yaw ay sizin matemtik öğretmeninizi yollayın bana iki tokat atam
.yaw tamm çok hızlı artıyor ama 1 haftada 500bin artarmı ilahi doğru hesapla ni dediğinin farkında mısın
son 3 ayda 380 bin artmış takipteyim düşmanı hesaplama sistemine kaydettirdim

son 1 ayda 147 bin artmış
bu istatistiği nirden aldın bilmem ama tamam işte 147yi 4 e böl ortalama 29 bin yapar.şu önümüzdeki çarşambaya kadarki kısmıda eklersek 30bini geçer ortalama.o kıs kıs gülme neye alamet anlamadım

bu istatistiği nirden aldın bilmem ama tamam işte 147yi 4 e böl ortalama 29 bin yapar.şu önümüzdeki çarşambaya kadarki kısmıda eklersek 30bini geçer ortalama.o kıs kıs gülme neye alamet anlamadım
takipteyim sosyal medyada şikeler olabiliyor beren-tuba-hazal-kıvanç sayfaları 400 bin düştü bir anda fake hesaplar silinince

Tebrikler dizimize nice milyonlara

Bu başarıyı fazlasıyla hak ediyor, tebrikler Diriliş'e.

Ben az önce baktım 1.000.610'du bir daha yeniledim 609 oldu.
Her saniye artmıyor.

Neyse tebrikler. Bu hafta Beren'de 7 milyon olacak. Haberini açacağım.