Diriliş "Ertuğrul" Replikleri

“İnsan sevdiklerinin yanında huzurluysa, soğuk kimin umurunda olur ki...”‪#‎Gökçe‬

“Bilseydin üzülmezdin. Bilseydin acı çekmezdin. İnşallah gün gelir sen de şehit olursun da bacımla buluşursunuz.” ‪#‎Ertuğrul‬

“Ne istersin kız gardaşımdan? Tırnaklarını geçirdin bırakmazsın!”

“O senin kocan da değil, Kayı Boyu’nun alpi Ertuğrul’dur. Eğer bey hatunu olacaksan önce bunu belleyesin.” ‪#‎HaymeAna‬

“Ögeday’ın büyük ordusu gelene kadar, gözünü budaktan ayırmayan, savaşarak ölmeye sevdalı Türkler bulacağız.” ‪#‎Noyan‬
"Eğer bir savaşçı göğü çadır, çorak toprağı döşek eylemezse, ondan alp olmaz." ‪#‎Noyan‬

"Doğruyu söyledim diye, dokuz toyun dokuz otağından mı kovulacağım? Sahip olduğum sözlerimden gayrı bir şeyim yoktur." ‪#‎Selcan‬

“Beyinin otağı yetmez, üvey evladının döşeğini yönetmek ister.” ‪#‎Selcan‬

"Moğol, İslam alemini tarumar eyledi. Kayı obası perişan." ‪#‎Ertuğrul‬

"Selcan’ın ömrümü de soyumu da tüketmesine müsaade edemem."‪#‎Gündoğdu‬

“Her Allah’ın günü içimde canhıraş bir savaş yaşanır oğul.” ‪#‎HaymeAna‬

"Ertuğrul! Neden o kadın? Neden ben değilim? Neden?!" #Gökçe

"Düşmanın olmaya korkarım evlat. Baksana elinde Azrail’e dönüşmüş." #DeliDemir

"Hayırlısı neyse o olacaktır. Bu hayırlı karar da senin mübarek ağzından çıkacaktır." #Gökçe

"Gerçi sen cimrilik etsen de koca Gündoğdu Bey’imiz sizin kesenizin ağzını açmasını bilir." #Aytolun

"Ertuğrul ve alpleri pes etmediyse, tüm obaya diz çöktürsek de zafer bizim değildir Efrasiyab" #Kocabaş

36. Bölüm Replikleri

#Ertuğrul “Nice azlar nice çoklara galip gelmiştir cenk meydanında” #DirilisAtesi

#Ertokuş “Çünkü o casus senin kardeşin Sungurtekin...” #DirilişAteşi

#Gökçe "Seni gönlümden atacağımı sanıyorsun değil mi?" #DirilişAteşi

#Turgut "Ne vakit kılıcımın çeliğine düşmanın aksi düşer, zafer benimdir." #DirilişAteşi

“Tuğtekin gibi bir beyin hanımı olmak benim için bir şereftir HaymeAna." #DirilişAteşi

“Diriliş ateşini yakmak istiyorsan Semarkant’ı Buhara’yı ve dahi Kudüs’ü rüyalarına ortak eylemelisin”#DirilişAteşi

“Eğer diriliş ateşini harlamak istiyorsak o ateleşle hainleri yakmak gerekir.” #DirilişAteşi

#Ertuğrul "Yıllardır hasretle beklediğimiz kardeşim Sungurtekin'e kavuşmaya ramak kaldı." #DirilişAteşi

#Geyikli “Vuslatı erdirene, acıyı dindirine, kem sözü susturana can kurbandır yiğidim.” #DirilişAteşi

Devleti sultanların yönettiğinş zannederler.Bilesin ki böyle düşünenler her vakit yanılmışlardır beyim #DirilişAteşi

#Ertuğrul “Ertuğruldan kurtuluş yok ! “ #DirilişAteşi

#Goncagül “Madem, büyüyüp hak ettiğimiz uç beyliğini alacağız... Ben de gereğini yaparım...” #DirilişAteşi

#İbniArabi "Kulluğu sadece hakka yapar, yardımı sadece rabbden istersek doğru yoldayız demektir." #DirilişAteşi

İbniArabi "Şan için, şöhret için, zulüm için yürür isek yoldan çıkarız. Allah bizi yoldan çıkanlardan eylemesin." #DirilişAteşi

"Oğlumu böyle bir alçaklığın içinde olduğunu söyleyen belli ki bir fitnenin içindedir." #DirilişAteşi

#Gümüştekin “Ertuğrul’un görüldüğü yerde katledilmesi…“ #DirilişAteşi

"Ertuğrul’un başına bir hal gelirse hele ki selçukludan obamiz da, otağimiz da başımıza yıkılır ana."#DirilişAteşi

#Ertuğrul “Onları beni bırakmadıkça ben de onların azraili olmaya devam edeceğim. #DirilişAteşi

#Noyan “Ertokuş çekirge bir sıçradı iki sıçradı üçüncüde kucağıma düştü işte" #DirilişAteşi

#HaymeAna "Ferman devletinse, dağlar da bizimdir Gümüştekin…" #DirilişAteşi

“Sungur Tekin’in yaşadığına da Noyan’ın söylediği gibi hain olmadığına da çok sevindim.” #Ertuğrul

“Oyun bozucuların en büyüğü rabbimdir. #Ertuğrul

“Marifet bir olmak değilmiş meğer. Marifet, tek yürek olmakmış.” #Haymeana

“Gören göz Artuk derki; Ertuğrul masumdur.”

37. Bölüm Replikleri

" Ertuğrul beyim sizin iyi niyetinizden ölmektense; benim ahmaklığımla ölmeyi tercih ederdi... " #BeklenenŞafak

#Selcan "Gündoğdum esas maharet gözün görmediğini görmek. Kulaklağın duymadığını duymaktır." #BeklenenŞafak

"Yiğitler biz pusatların gölgesinde hayat sürüp şehitlik mertebesine ulaşmak için gelmişiz." #BeklenenŞafak

"Eğer bu böyle giderse değil Kayı ile birleşmek Dodurga obası bile ortadan ikiye bölünecek.” #BeklenenŞafak

#Şaman "Tangut, sana bu lafın bedelini sana ağır ödetecek Türk...”
#BeklenenSafak

#DeliDemir Ne vakit ahali, yiğidine sahip çıkmaz; o vakit ahalinin dağıldığı gündür." #BeklenenŞafak

#Arabi Yiğitlerin gönül sesi her yerden duyulur Turgut Alp. #BeklenenŞafak

#HaymeAna "Size bırakın dedim yoksa senin kanını kılıcıma şerbet eylerim." #BeklenenŞafak

#Arabi Ertuğrul beklenen şafağa az kaldı. Dirilişe az kaldı.#BeklenenŞafak

“Ya rabbim Hazreti İbrahim’i Nemrud’un elinden nasıl kurtardıysan bizi de bu ateşten kurtar" #BeklenenŞafak

aaa bu dizinin senaryosunu kim yazıyor bilmiyorum ama ben kendi adıma deli yürek ve vadiden sonra ilk defa bir dizide bukadar sağlam replikler görüyorum @china_shangai @sürgünüm sizde hissediyorsunuzdur belki daha doğrusu raci beyden sonra bukadar sağlam replikelr yazan birisini ertuğrulumda gördüm kimde yazıyor bilmiyorum gerçi onada bakmadım hiç ama hakkını vermeliyim boş replik yok dizide maşşallah

@sürgünüm iyi bilir Vadideki replikleri onlarda baya iyiydi.Baya iyi yazıyorlar Mehmet Bozdağ gibi adam var yani orda ne bekleyeceksin

#Ertuğrul "Onları sürgün eder biz gökten ineriz Bamsım." #BeklenenŞafak

#Gündoğdu “Süleyman şah oğlu Gündoğdu ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin.” #BeklenenŞafak

#Ertuğrul “Hoşgeldin Tuğtekin. Demek gözün şenlik görmek istemiş he.” #BeklenenŞafak

#Aytolun “Sözün kısası evlat bu böyle devam ederse beylik babanın elinden gider. Beyliğe sen sahip çıkmalısın.”

#Bamsı “Ula bu Moğollarda pek yaman dövüşür be gardaş. Bunları Biç biç bitmeyuuu.”

"Oğlumu adi bir iftiraya kurban edip, Sultan Alaeddin’den koparmak isterler." #HaymeAna

“Hayne Ana gayri Halime ve Ertuğrul’a dur demelisin gayri benim evliliğimle elde edilecek huzurda bozulacak” #Gökçe

“Sabır her belanın şifasıdır Turgut gardaş” #Ertuğrul

“Ertuğrul’u yakaladıktan sonra Noyan’ı hedef seçmelisin.” #Aytolun

“İnşallah söylediğin doğrudur. Eğer değilse bu obada baş üstünde baş taş üstünde taş kalmaz. ” #HaymeAna

38. Bölüm Replikleri
#Ertuğrul “O kadar toysun ki... Sana acımadan edemiyorum... ” #Milletimİçin

“Türkler yeryüzünün en iyi cenk erleridir lakin çobansız sürü ne hale gelirse lidersiz Türklerde o hale gelir.”

#Ertuğrul “Şeytan bize öyle bir oyun oynar ki hangi diyarda at koşturduğumuzu unuturuz.” #Milletimİçin

#Artuk “Göreceksin bak Ertuğrul bey kimsesizlerin kimsesi olmaya gelecek” #Milletimİçin

"Daha ne kadar böylesine yiğit alpların canını alacağım? Ne zaman bitecek acı?" #Milletimİçin

“Ya aç köpekler gibi burada birbirimizi yiyeceğiz. Ya da kurt gibi düşmanımızın boğazına çökeceğiz.” #Milletimİçin

#İbnArabi “Eğer kul şeytan ile nefsi ile mücadele etmez ise salih insan olamaz hakiki imana kavuşamaz” #Milletimİçin

#Ertuğrul “Unutmayın gardaşlarım Allah oyunbozanların en büyüğüdür.” #Milletimİçin

#Ertuğrul “Ben obam için milletim için can vermeye başkoydum.”

#Ertuğrul “Eğer bu zalimlere dur diyemezsem ne alpliğim kalır ne de yiğitliğim.”

Son düzenleme:
#Ertuğrul "Dili ben değilim dese de gözleri şeytanı temsil eder. adım gibi eminim hain o."

#Turgut "Gardaş biz seni alp eğitesin diye gönderdik Maşallah sen hekim olmuşsun."

#Gündoğdu Benim gardaşım kaçarak değil, üzerine giderek savaşır. !

#DeliDemir “Düşman yakamızdan düşmezki pusat bırakalım”

#Halime “Beni sakın düşünme. Seninle yola çıktım ya ölüm de olsa hayatta olsa kabulümdür.”

#Noyan “Sesin her yerde yankılanır Tuğtekin. Bu kadar böğürme boğazın yıpranır”