Tangut adamım“Seni ve sevdiklerini cehenneme göndermezsem kanımı toprak içsin.”#Tangut
Ekli dosyayı görüntüle 47288
haha tam moğallara yakışır bir replik tangut reyisden.
Tangut adamım“Seni ve sevdiklerini cehenneme göndermezsem kanımı toprak içsin.”#Tangut
Ekli dosyayı görüntüle 47288
haha tam moğallara yakışır bir replik tangut reyisden.
aaa bu dizinin senaryosunu kim yazıyor bilmiyorum ama ben kendi adıma deli yürek ve vadiden sonra ilk defa bir dizide bukadar sağlam replikler görüyorum @china_shangai @sürgünüm sizde hissediyorsunuzdur belki daha doğrusu raci beyden sonra bukadar sağlam replikelr yazan birisini ertuğrulumda gördüm kimde yazıyor bilmiyorum gerçi onada bakmadım hiç ama hakkını vermeliyim boş replik yok dizide maşşallah
@sürgünüm iyi bilir Vadideki replikleri onlarda baya iyiydi.Baya iyi yazıyorlar Mehmet Bozdağ gibi adam var yani orda ne bekleyeceksinaaa bu dizinin senaryosunu kim yazıyor bilmiyorum ama ben kendi adıma deli yürek ve vadiden sonra ilk defa bir dizide bukadar sağlam replikler görüyorum @china_shangai @sürgünüm sizde hissediyorsunuzdur belki daha doğrusu raci beyden sonra bukadar sağlam replikelr yazan birisini ertuğrulumda gördüm kimde yazıyor bilmiyorum gerçi onada bakmadım hiç ama hakkını vermeliyim boş replik yok dizide maşşallah