Bu.güzel tanıtım vidyoları hazırlamışlar. kısa ve merakta bırakıcı en çok bunu sevdim.
Bu.güzel tanıtım vidyoları hazırlamışlar. kısa ve merakta bırakıcı en çok bunu sevdim.
Çok iyi tanıtılmış çok iyi sonuçlar alacak.bu da aşk severlerin dikkatini çekmek için true love prevails sloganıyla paylaşılmış
En az 10 tane tanıtım fragmanı var.bu da aşk severlerin dikkatini çekmek için true love prevails sloganıyla paylaşılmış
Hangi günler?Diriliş ilk iki bölümüyle ne kadar reyting aldı bilmiyorum ama kanal dirilişin yayın gününü 2gunden 3gune çıkardı. İlk haftadan yüksek reyting aldığını dusunmuyorum ama muhtemelen kanalın diğer dizilerinden iyi reyting aldı. Her hafta reytinglerini arttıracağını dusunuyorum.
![]()
![]()
![]()
İngilizce kıtı ustteki fotoda yaziyorHangi günler?
Birde İngilizce kıtı deyip ben yanlış söylemiş oluyormusum. Rezil olurum vallaHangi günler?
Tm anladımİngilizce kıtı ustteki fotoda yaziyornormalde pzrtsi,salı idi şimdi pzrtsi-sali-carsamba oldu.
Birde İngilizce kıtı deyip ben yanlış söylemiş oluyormusum. Rezil olurum vallaama mon-wed yazıyor ya. Pazartesiden çarşambaya kadar oluyor işte.