Balon dizinin nesini izlim
Balon dizinin nesini izlim
tayyip amca da olmasa diziyi de satamıcanız@EFE UYSAL @Çiğdem-
@Forumdash bu kanalın reytinglerini bulmuş muydun karadayı da hiç satılmayınca buraya kakalanmıştı![]()
Bende emreyi etiket yapmaya gelmiştim çatlasın diye ama konuda sadece onun mesajalrı var zaten çoktan çatlayıp patlamıs ayoll378 bindi ama rtleyenler arap türk değil![]()
ne çatlıcam kız bnm izlediğim dönem dizileri my 7.bölümü yayınlanırken ortadoğuda yayınlanmaya başladı diriliş 70.bölüme geldi hala tık yoktuBende emreyi etiket yapmaya gelmiştim çatlasın diye ama konuda sadece onun mesajalrı var zaten çoktan çatlayıp patlamıs ayoll![]()
![]()
![]()
Reyting rekorlari kıralımda görsünBende emreyi etiket yapmaya gelmiştim çatlasın diye ama konuda sadece onun mesajalrı var zaten çoktan çatlayıp patlamıs ayoll![]()
![]()
![]()
aç @Çiğdem- aman aç tavuk kendini parlak aman darı ambarında görürmüşReyting rekorlari kıralımda görsün![]()
Reyting rekorlari kıralımda görsün![]()
Osman gelince yine çatlayacak ayollaç @Çiğdem- aman aç tavuk kendini parlak aman darı ambarında görürmüş![]()
o büyümeden dizi biterOsman gelince yine çatlayacak ayoll![]()
![]()
![]()
Rekor kıracaz yine Osmanla Osmanlının kuruluşunOsman gelince yine çatlayacak ayoll![]()
![]()
![]()
o büyümeden dizi biter![]()
Hayır ayoll ertuğrul bitince osman gazi dizisini yyınlayacaz 1 yıl sonra nasıl devam dizisi yapılırmıs görüceksin emreRekor kıracaz yine Osmanla Osmanlının kuruluşun![]()
bizim devam dizimizde izleyici 3.58 den sonraki gibi oluyor kudur çikinellaHayır ayoll ertuğrul bitince osman gazi dizisini yyınlayacaz 1 yıl sonra nasıl devam dizisi yapılırmıs görüceksin emre![]()
![]()
![]()