Bende öyle düşünüyorum bugünde yayın var dimi Pakistanda.inşaAllah. gerçi pakistandan da çok ümitliyim ama endonezyadan daha çok eminim reyting rekorları kıracağız inşaAllah
Bende öyle düşünüyorum bugünde yayın var dimi Pakistanda.inşaAllah. gerçi pakistandan da çok ümitliyim ama endonezyadan daha çok eminim reyting rekorları kıracağız inşaAllah
evet. bugün ayrıca sabah 11de dünkü bölümün tekrarı vardı. yarın 11de de b akşamki bölümün tekrarı olacakBende öyle düşünüyorum bugünde yayın var dimi Pakistanda.
Dailymationda iyi izlenme alacak gibi pakistan yayını?evet. bugün ayrıca sabah 11de dünkü bölümün tekrarı vardı. yarın 11de de b akşamki bölümün tekrarı olacak
ne anlatmak istedin burada
Sende böyle döngüdesin Dirilişçi olsam mı olmasam mı.ne anlatmak istedin burada
ıyy hayatta.ss adriana lima falan gelse olurSende böyle döngüdesin Dirilişçi olsam mı olmasam mı.
Yıldız gelecek merak etme sen de olacan düzgün araştırsan Tapınakçılarla savaştığını bilirsinıyy hayatta.ss adriana lima falan gelse olursonuçta olabilir ertuğrul savaşmadığı tapınakçılarla savaşıyorsa brezilyayı da keşfedebilir
yıldz mı gelecek yıldızım mı geliyor kesin izlerim @denizz19 hiç söylemiyon yıldız tilbe geliyormuşYıldız gelecek merak etme sen de olacan düzgün araştırsan Tapınakçılarla savaştığını bilirsin
Yıldız isim gelecek diyorum bakalım belki gelir.yıldz mı gelecek yıldızım mı geliyor kesin izlerim @denizz19 hiç söylemiyon yıldız tilbe geliyormuş
evet. bugün ayrıca sabah 11de dünkü bölümün tekrarı vardı. yarın 11de de b akşamki bölümün tekrarı olacak
ay bir çıkmadı gitti pakistan reytingi .ss en son 22 ağustosu paylaşmışlar.ss ay neyse kpa nınkini buldum bakarkene @-potterhead-Yıldız isim gelecek diyorum bakalım belki gelir.
Satış yapıldı parayı kazandırdı bizimkiler gerisi teferrruatay bir çıkmadı gitti pakistan reytingi .ss en son 22 ağustosu paylaşmışlar.ss ay neyse kpa nınkini buldum bakarkene @-potterhead-pakistanın rıza babası geçit vermemiş kpa ya 0.7 de kalmışEkli dosyayı görüntüle 46243
daha 41 ülkeye satıldı ay yapıma göre iyi giderse bunun 70 e ka yolu varSatış yapıldı parayı kazandırdı bizimkiler gerisi teferrruat
Ne zaman gelecek.ay bir çıkmadı gitti pakistan reytingi .ss en son 22 ağustosu paylaşmışlar.ss ay neyse kpa nınkini buldum bakarkene @-potterhead-pakistanın rıza babası geçit vermemiş kpa ya 0.7 de kalmışEkli dosyayı görüntüle 46243
En az 2 alır gibi Diriliş.bilmiyom valla bekliyoz
şu an ikiyi geçen dzi yok türk dizileri içinde pakistandaEn az 2 alır gibi Diriliş.
Ama iyi alır gibi görecez reytingler gelsin artık bu arada Dirilişin başlamasından Hum Sıtarayın face sayfası beğeni patlaması yaşadı.şu an ikiyi geçen dzi yok türk dizileri içinde pakistandabinbir gece-kpa-kirazcıklar mevsimi yayınlanıyor 3 ü de iyi değilbinbir gece3e yakın alıyordu dizinin süresini günlük 17 dk ye indirdiler turşusunu kuracakalr dizinin 3-4 yıl bitmicek
sen millete beğndirtiyorsundrAma iyi alır gibi görecez reytingler gelsin artık bu arada Dirilişin başlamasından Hum Sıtarayın face sayfası beğeni patlaması yaşadı.Yorumlar çok iyi sayfada: X
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?