Olsa şimdi belli olurdu.Son düşüncelerim Kösem'de olacağı yönünde ama bakalım hayırlısı.
Olsa şimdi belli olurdu.Son düşüncelerim Kösem'de olacağı yönünde ama bakalım hayırlısı.
Diziye sonradan katılır belki Beren Saat gibi.Olsa şimdi belli olurdu.
Köseme gelsin o zaman farketmez.Diziye sonradan katılır belki Beren Saat gibi.
Kösem'e gelmesini isterim zaten izleyebileceğim bir dizide oynamasını isterim Diriliş'i izleyebilmem mümkün değil.Köseme gelsin o zaman farketmez.
Hani bakacaktın yeni sezon bir kere bana demiştin.Kösem'e gelmesini isterim zaten izleyebileceğim bir dizide oynamasını isterim Diriliş'i izleyebilmem mümkün değil.
Baksam ne anlayacam ki.Hani bakacaktın yeni sezon bir kere bana demiştin.
Yeni karakterler yeni senaryo ilk bölümünde.Baksam ne anlayacam ki.Hakan'lı sahnelere bakardım anca.
O gün Poyraz'ım var olmaz git başka izleyici bul dizine.Yeni karakterler yeni senaryo ilk bölümünde.
Sen benim için önemlisin ondan ısrar ediyorum yoksa bulurum izleyici.O gün Poyraz'ım var olmaz git başka izleyici bul dizine.
Fırtına öncesi sessizlik mi acep? Bomba gibi dusecekler belki gündeme.
Olabilir herşey beklenir @Çiğdem- için parlak gelirse iyi olur.Fırtına öncesi sessizlik mi acep? Bomba gibi dusecekler belki gündeme.
La o sette değilmiydi kaç gündür çekimler var.Bu arada bamsi trafik kazası geçirmiş herhalde.ayak tarak kemiği kırılmış. Alçıya alınıp taburcu edilmiş. Seti en az 1 hafta etkiler bu.belki ilk bolumun yayınlanma tarihide ertelenir. Çünkü o halde hiç savaşmaz. Ata bile binmez.senaryoyu belki bu duruma gire azcik değiştirirler ama sanmıyorum.onun yerine alcinin çıkarılmasına kadar başının sahneler ertelenir.
Sakatlansada bence çekimler aksamaz.Ee sürekli orda değiller herhalde. Evleri falan var bu adamların.Tatillerinde oluyordu haftada bir gün falan.kendisi motor hastası zaten. Motordan dusmus arabaya çarpmış falan.
Bu sessizlikte takviye gelmezse vay halimize.inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?