Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

a
Turgut %90 durur. Tarihen durması lazım aykizi muhtemel moğol baskınında öldü diye anlatacklar.ben öyle tahmin ediyorum .hatta ilk bölüm aykiz olacak falan deniyor.

Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.
ama şunuda söyliyim senarist pek çok kez beni yanılttı. senaryo tahminlerim genelde tutmadı.

Yeni alpler olur mu? birde Selçuklu sarayını gösterirler dimi .

@-KADİR- aga izlemedin mi hala.
yani alpler olur.bence ertuğrulun yanına bir tane daha eklememliler.yada o grubun haricinde belki gündoğdunun yanında şöyle güçlü bir karakter daha olmalı.yada selçuklu grubundan güçlü karakterler ekleyebilirler.selçuklu sarayı olacak tabi.o da olmayacaksa çekmesinler diziyi
) ama esas konu moğol-selçuk-kayı olacak zaten.selçuklu sarayı kesin olur yani

Yine hainler olur birde diziye Kurdoğlu gibi karakter gelecektir. Birde Hayme Ana ne zman ölüyor?

İyidir aga izlettirmiyor cidden ama bu sezon ikna edecem babam böyle dizileri çok sever tarihi aksiyon ama Kvpyi sevmiyor nedense.
Helal aga leb demeden lebleyi anladin 😀 ; bu sene saglam calisalim vadi ne kadar eski dizi olsada guncel yani oldugu icinde gayet izlenebilir bak nereye takilirsan sor izlerken hepsini soylerim su tanitum ciksin zaten senke kritige baslariz

İnşallah aga babamı senin için ikna edecem sende Dirilişi izleyecen.

@-KADİR- aga diziyi izleme sebebin Aron Feller.

Aga ona bakarsan tanidik cok isim var feller in yaninda bizim yakisiklida burda senarist gurubunda yine vadiden isim var goruntu yonetmeni kurgu onlarda vadide calistilar

Aga sen cidden Kvpden başka diziler farklı mı geliyor.
Aga soruyu cumlede dusukluk olmadan bir daha sorsana