@EFE UYSAL artık vasilyuscu cnm@Çiğdem- efecike sorar mısın NOYAN'ın müziğine olmamış atacak kadar ne yaşamış.
Adamın ilk bölüm performansı beni fanı yaptıSatıcı işte ne beklersin.
Noyan'a ihanet edemem.Adamın ilk bölüm performansı beni fanı yaptıSen izlemeye cürret bile etmedin
Adamın ilk bölüm performansı beni fanı yaptıSen izlemeye cürret bile etmedin
HAHAH satıcı diyene bak beee diziyi sattıSatıcı işte ne beklersin.
Ben dizi satarım ADAM satmam.HAHAH satıcı diyene bak beee diziyi sattı
Pisman olacan haberin yok son sezon hemde kaçırıyosunBen dizi satarım ADAM satmam.
Olm Noyan gibi efsaneyi izledikden sonra Vasilyus'u kaçırsam ne yazar.Pisman olacan haberin yok son sezon hemde kaçırıyosun
Pisman olacan haberin yok son sezon hemde kaçırıyosun
Okadar bekledin tam yeni düşman gelince kaçtın ayoll çağdaş süper yakışmış roluneBen dizi satarım ADAM satmam.
Adam Noyan gibi ilk bölümde Ertuğrulu esir aldıOlm Noyan gibi efsaneyi izledikden sonra Vasilyus'u kaçırsam ne yazar.
Gelecek bölüm Halime kıyafetini değiştiriyormuş onun için bakabilirim.Adam Noyan gibi ilk bölümde Ertuğrulu esir aldı
@Çiğdem- Vasilyusu izlemek için bahanesi buGelecek bölüm Halime kıyafetini değiştiriyormuş onun için bakabilirim.
Vasilyusu derhal izleLa diziye yetiştim sonunda yeni bölüm öncesi iyi oldu bu.@Çiğdem- senin de dilinden kurtuldum artık heralde.
İzledim la 72 de bitti.Vasilyusu derhal izle
Daha ilk bölümden ne kadar psikopat olduğunu gösterdi ve de çok inssn oldürecegide kesinlesti Simon ötlegi ders alsınİzledim la 72 de bitti.Adam sağlam bi giriş yaptı iddialı duruyor.
Aynen ilk bölümden belli etti kendini. Çok da ağır planlar kurmadı ama yine de dişli olduğunu anladık. O bu bölgenin kaderini değiştirecek dediği adamı da adını unuttum sağlam duruyor. İyi bir savaşçı bence.Daha ilk bölümden ne kadar psikopat olduğunu gösterdi ve de çok inssn oldürecegide kesinlesti Simon ötlegi ders alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?