Karakterle alakalı bilgi bliyormusun adı neymiş dizideki görevi neymiş hiç bilgim yokBu bize ne kadar büyük düşman olabileceğini gösterebilirSimonun intikamını alır
Karakterle alakalı bilgi bliyormusun adı neymiş dizideki görevi neymiş hiç bilgim yokBu bize ne kadar büyük düşman olabileceğini gösterebilirSimonun intikamını alır
Biryerde yazıyordu çok adi ve acımasız tapınak şövalyesiymiş.Karakterle alakalı bilgi bliyormusun adı neymiş dizideki görevi neymiş hiç bilgim yok
hhahaha tipinden belli zatenBiryerde yazıyordu çok adi ve acımasız tapınak şövalyesiymiş.Yani hiç merhameti yokmuş
Yakınd ölür adam Çağdaş başına geçer ya da ilk sezondaki gibi Petrocionun öldüğü gibi ölebilir sona doğru onuda anıyorumhhahaha tipinden belli zaten
şu sakallı yaşlı adam ölür ama inş çağdaş onun emrinde olmasın ayoll
hemen akşam gelsede izlesek şu adamı bu sezon asıl şimdi başlıuyor ayoll
Çağdaşın şu adama itaat etmesi çok sinirimi bozuyor.ssshemen akşam gelsede izlesek şu adamı bu sezon asıl şimdi başlıuyor ayoll
Titusta öyleydi hep yaşlı bir kral oluyor malesefÇağdaşın şu adama itaat etmesi çok sinirimi bozuyor.sss
Titustan çok daha güçlü gibi görüyorum şuana kadar VasilyusuTitusta öyleydi hep yaşlı bir kral oluyor malesefnoyanda ögeday sanırım onun emrindeydi ama onun şansına noyan zuakta bir yerdeydi oyüzden emir aldığını görmedik
titusu geçer ama noyanı geçemez tabi cnm o bambaşka boyuta taşımıştı diziyiTitustan çok daha güçlü gibi görüyorum şuana kadar VasilyusuNoyanı geçecek mi zaman gösterecek
Daha görmeden emin olmayalım bence hemde final sezonundayıztitusu geçer ama noyanı geçemez tabi cnm o bambaşka boyuta taşımıştı diziyi
Hhahaha ertuğrulumun saçının teline zarar gelmesin ayollinşallah katarlı kadınlar sizin oğlanlara tecavüz eder de bir işe yararlar
Ekli dosyayı görüntüle 53474
Ilk Vasilyus Noyan videosuHhahaha ertuğrulumun saçının teline zarar gelmesin ayoll
@Billy Kane görsün bence gerçekten bir noyan havası vardı ben bile bukadarını beklemiyordum ayollIlk Vasilyus Noyan videosu
İlk kafa kesiş videosunuda paylasiyimda düşman görsünler
aaa evet o video varsa paylaşİlk kafa kesiş videosunuda paylasiyimda düşman görsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?