@EFE UYSAL my kösem 2016 başında geo kahani kanalında başlıyormuş pakistanda artık karşılaştırmalı bir haber açarım @HarzeM @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati
Tamamdir aga beklicez artikEvet aga en başında
İzlicenmi aga özeti de izledin mi?Tamamdir aga beklicez artik
Aga sen vadiyi izliyorsun bende sozumde durdum gecmis bolumleri izlemeye vaktim olmuyor artik izlemeye baslayim dedim 🙂 zaten izlemek istiyordum sende sebep oldun aga 😀İzlicenmi aga özeti de izledin mi?
Nasıl başladı?Aga sen vadiyi izliyorsun bende sozumde durdum gecmis bolumleri izlemeye vaktim olmuyor artik izlemeye baslayim dedim 🙂 zaten izlemek istiyordum sende sebep oldun aga 😀
Aksiyon sahnelrini izledim iyiydi zaten muzikleriyle aksiyon sahneleri en cok izlettirecek unsurlar benim icinNasıl başladı?
Haftaya 12 gelirse dizilerde de rekor olacak tnsde 12ye çıkan ilk diziBu sistemde bu rakamlar gerçekten takdire şayantebrikler diriliş ertuğrulasonuna kadar hak ediyor
Haftaya 12 gelirse dizilerde de rekor olacak tnsde 12ye çıkan ilk dizi
geçen sene paramparça o seviyelere çıkmamış mıydı ?????Haftaya 12 gelirse dizilerde de rekor olacak tnsde 12ye çıkan ilk dizi
Hyr 12ye çıkmamış bir bölüm 11:80lerdeymişgeçen sene paramparça o seviyelere çıkmamış mıydı ?????
medcezir 13 aldıHyr 12ye çıkmamış bir bölüm 11:80lerdeymişYani haftaya rekor kıracaz
Hyr 12ye çıkmamış bir bölüm 11:80lerdeymişYani haftaya rekor kıracaz
geçen sene paramparça o seviyelere çıkmamış mıydı ?????
ben kendi dizilerimde ola kayırmam biliyorsunuz 12 yıllık izlediğim vadinin bile hatasını görünce kulağını çekiyorum ertuğruluda çok seviyorum ama herzaman doğruluktan yanayım ben geçen yıl paramparça ve aşk yeniden 1 er kez 12 reyting almışlar medcezirinde 13 reytingi var evetmedcezir 13 aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?