ertugrul'un pasif kaldigi bolumler sarmiyor. bolum duragandi biraz. yarin sinir krizi gecirebilirim. totali kesin kaybederiz.
Aynen ama bölümü beğendin mi sonu bomba bitti.Dizi bitti tuvalet zamanı reklamsız dizi mi olur.
öyle bir şeyde var ha. geçen sezon beğendiğim bölümler düşük beğenmediklerim yüksek alıyorduAynen ama bölümü beğendin mi sonu bomba bitti.@Billy Kane bu sistem kötü bölümlerrde yükseltiyor reytingleri yarını bekle.
Abi yarın reytingleri kötü gelecek sanıyorsun ama hep gördüğüm kadarıyla diziler kötü bölümlerde yüükseliyor Haftaya bomba olacak Gündoğdu akıllanmayacak gibi.bölüm bitti.fragmanı bekliyorum. gündoğdu bunda yumruğa akıllansa bari.kendi beceriksizliğini ertuğrula vurarak bastırmaya çalışıyor.pişmanlık belirtileri
Nasıl geçti bölüm? Bir daha etiketleriz.
ben kimseyi etiketlemiyom
Sonu bomba bitti haftaya nolur sence?ben kimseyi etiketlemiyomgelin okuyun işte.hem diziyi izleyip hem yorum yapıyom bide etiketlesem aytolunun sinsi bakışlarını kaçırıcam
valla genelde bir bölüm bomba bir bölüm sakin gidiyor.haftaya daha hareketli bir bölüm bekliyorumSonu bomba bitti haftaya nolur sence?
Bu bölüm yarın yükselir.valla genelde bir bölüm bomba bir bölüm sakin gidiyor.haftaya daha hareketli bir bölüm bekliyorum
yani sana dediğim gibi cnm obada kendi aralarında iç savaşla gitti bölüm haftayada bu havada gider ama ben bölümden memnun kaldım tuğtekine turgutlar deli demir ayrı ayrı ayar verdiler hahaha
Aynen bende ona çok sevindim reytingler nasıl olur?yani sana dediğim gibi cnm obada kendi aralarında iç savaşla gitti bölüm haftayada bu havada gider ama ben bölümden memnun kaldım tuğtekine turgutlar deli demir ayrı ayrı ayar verdiler hahaha
bölüm iyiydide sonu kötüdü tabii ki. dişlerimi sıkarak izledim o sahneyi bana vurmuş gibi hissettim.Aynen ama bölümü beğendin mi sonu bomba bitti.@Billy Kane bu sistem kötü bölümlerrde yükseltiyor reytingleri yarını bekle.
Ama fragman bomba olacak gibi.bölüm iyiydide sonu kötüdü tabii ki. dişlerimi sıkarak izledim o sahneyi bana vurmuş gibi hissettim.halime'de çok pasif gökçe daha iyi geliyor gözüme.
aha tahmin yapmadım ama totel 7 ab 9 ortalamalarda gider yineAynen bende ona çok sevindim reytingler nasıl olur?
Nasıl geçti bölüm? Bir daha etiketleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?