Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Aynen abla daha şimdiden 10u geçtik daha konular yepyeni şekilleniyor haftaya neler olacak çok merak ediyorum gerçekten. Dramda geldi diziye bu Totalimizin yükselmesindne belli oluyor.Haftaya 11 gelirse şaşırmam.Dizi hiç sıkmıyor.

savas dısındakı sahneler biraz sıkıcı gidiyordu 1.sezonun ilk haftaları ama bu sezon çok iyi başladı ayy gerçi 2.sezonun son 6-7 bölümünde o heyecan gelmişti diziye şimdi şu ertuğrulun abiside gelsin noyanla çalısıyormus dziye büyük heyecan katılır

Aynen abla katılıyorum Hakan olmasın ya Sungur Tekin.
Haftaya Ertuğrul dönüyor Tuğtekin dersini alacak.

kesinlikle geçen sezon da diyordum bu dizide dram eksik o olursa tam olur diye.sırf aksiyon nereye kadar?ilk sezonun ikinci yarısında hafiften dramı yerleştirdiler bu sezon baya baya dram var. şahsen aksiyon kadar dramıda seven biriyim milletçede öyleyiz.total reytinglerini yükseltmesinde dram yüklemesi yapmasının etkisi oldukça büyük.bu sezon total ortalamamız 6 larda olacak inş. belki ara ara 7yede çıkarız. ab 10 artık her hafta aldığımız normal bir reyting olacak 12 aldığımızda sevineceğiz 10 bize az gelecek. abc 10 küsürlerde gideriz.

Abi Noyanı nasıl buldun çıldırmalarını falan?

Paşam nerelerdesin sen ya, kayboldun birkaç gündür?

Abi Noyanı nasıl buldun çıldırmalarını falan?
bir dizide düşmanda kaliteli olmalı arkadaş. noyan bu yönden harika.hem karizmatik hem güçlü hem korkutucu...barış bağcının oyunculuğu çok iyi tipide öyle uymuşki

Paşam nerelerdesin sen ya, kayboldun birkaç gündür?
valla benim durumlar böyle kayboluveriyorum. diriliş gecesi forumda çoğu zaman olamıyorum malesef. ertesi sabah girebiliyorum ya da gece 12-1 gibi.
sen napıyorsun nasıl gidiyor dizi?

Son düzenleme:
Abi olmaya çalış ya.

İlk defa baştan sona kadar izledim, daha önce ara ara izliyordum. Dizideki aksiyon beklentimi karşıladı, ayağım da uğurlu gelmiş olmalı ki; ab'de 10 reytinge ulaştık.