Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Hani @HarzeM gardaşımız nerde?
Pis @Çiğdem- de yok.
Harzem gardasin sağda solda surtuyor.
dirilişi ya geç izlemek yada foruma girememekle durumuyla karşılaşıyorum biraz mesgulum bazı şahsi durumlarda var. @Çiğdem- piside mi yoktu. Ekrana yapışmış ERTUĞRULa sirnasiyordur o ya da halimeyi yumrukluyordur .ondan girememiştir foruma

Neden öyle.

dirilişsiz ilk günü atlattık kaldı 6 gün. 😛

Geçen bölümden akılda kalan sözler
:
@Çiğdem- @Billy Kane @HarzeM @vadikızı @sürgünüm @Maskeli Fedai @turkuazz @gözlemci @tolgab @cookies @Harunnn60 @Castei @-KADİR- @mrt-06 @china_shangai @mrt-06 @beyazsoy @Polat Şaşmaz
"Ertuğrul ölecek! Bütün Moğol ordusunu feda etmem gerekse de o ölecek!" #Noyan

"Herkesin kalbini kırdıktan sonra, gerçekleri öğrenmek bize huzur verir mi Gündoğdu Bey'im?" #DeliDemir

"Boşuna laf tüketme. Eğer biz akça için vuruşursak pusatımız pas tutar, cesaretimiz kırılır." #Doğan

"And olsun ki, pusatım gök girip kızıl çıksın ki bu zulmü eyleyenlere cihanı dar edeceğim!" #Ertuğrul

"Öz yurdumuzda merhametimizin bedelini öderiz, çakallara yem oluruz." #Ertuğrul

Bu arada Doğan Bey Hayat Bilgisi'nde oynuyordu.

Aynen ama rol çok yakışmış kendisine, tam deli tipi var.
Ertuğrul beklediğinden erken kurtuldu.

Layn o tokatı bana atsa ölürdüm, ruhumu teslim ederdim haha.

Evet bak nasıl da dizisini övüyor beni yeriyor.
Şahsen en az Ocak ayına kadar esir kalır demiştim umarım bu kadar ilgi çekici bir konu daha bulurlar.

10a çıkmışız haftaya 10.5 11 gelirse rekor olacak, kurtulmasaydı çok daha işkence edeceklerdi.

ertuğrulum 2.sezon çığ atlattı resmen zaten 1.sezonun son 6-7 bölümlerinde o hissi almaya baslamıştık @HarzeM geçenlerde bu sezon dram olunca daha iyi olu demiş katılıyorum 1.sezon ilk 15 bölümde özellikle zaman zaman sıkıldığım yerler oluyordu çünkü izi savaş sahnelerine bağlı gidiyordu savaş dısındakı sahneler biraz sıkabiliyordu son 10 bölümde baya toparlamıştık son haftalar reytingimiz üşsede son bölümler daha derli toplu heyecanlı bölümlerdi 2.ezonun sinyalini veriyormuş meğerse 2.sezon dizi uçtu gitti çünkü sadece savas sahnesine bağlı değiliz dram yeterince katılmış diziye şimdi savas dısındakı sahnelerde çok heyecanlı replikleri etkileyici oluyor oyüzden 2.sezon gerçekten şahane bu hızla giderseler asıl bu sezona damga vurur bu dizi