Aynen bende ayar oldum.😡😡ertuğrul kültigin ve o gündoğduna gününü gösterir ozaman ertuğruldan kalan emanetlere nasıl davranıyorlar
Aynen bende ayar oldum.😡😡ertuğrul kültigin ve o gündoğduna gününü gösterir ozaman ertuğruldan kalan emanetlere nasıl davranıyorlar
bu kütigin ertuğrul içinmi söylüyor bana boyun eymezse diye nerden bulmuslar bu sevimsizi kurtoğlu bundan daha sempatikdi
aa mrt06 sen dirilişi mi izledin bu gece😱 efferin sonunda hakkı bulmaya başlıyorsunMillet birbirine kılıç çekiyordu adam da yere yatmıştı ölü taklidi yapmıyor muydu?
Hani şu sana dediğim Ertuğrul'u çalılıklara sakladığı kısımlar. .ss
Evet onun için söyliyor pis.bu kütigin ertuğrul içinmi söylüyor bana boyun eymezse diye nerden bulmuslar bu sevimsizi kurtoğlu bundan daha sempatikdi
Evet ara sıra izliyor.aa mrt06 sen dirilişi mi izledin bu gece😱 efferin sonunda hakkı bulmaya başlıyorsungerçi bak bu sezon dirilişte total damarda var sana hitap eder yani bu sezon
Geçen hafta dayımlar izliyordu ben de izledim Ertuğrul kaçırılınca acık ilgimi çekti ondan bu hafta da baktım ne olmuş diye.aa mrt06 sen dirilişi mi izledin bu gece😱 efferin sonunda hakkı bulmaya başlıyorsungerçi bak bu sezon dirilişte total damarda var sana hitap eder yani bu sezon
Çok güzel müzik 10 reytinge de çıktık haftaya kaç isteriz?
Benim ayağım uğurludur dizinin hemen AB'si uçtu.Çok güzel müzik 10 reytinge de çıktık haftaya kaç isteriz?
Belli oluyor abi hiç beklemezdim ama ümidim yoktu bu çok iyi geldi.Benim ayağım uğurludur dizinin hemen AB'si uçtu.
Haftayada izleyeceğim, umarım @HarzeM'de buralarda oldu. Arkadaşın sohbetine doyum olmuyor.Belli oluyor abi hiç beklemezdim ama ümidim yoktu bu çok iyi geldi.
Buda bu bölümün en iyi sahneleri:
Bu aksiyon sahnelerini içerir.
bu sezon 13'ü zorlarız.Çok güzel müzik 10 reytinge de çıktık haftaya kaç isteriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?