Bolumden sonra gelir bolum çok iyi.
Bolumden sonra gelir bolum çok iyi.
Aynen Ertugrul gelmeli Dogan ve Turgutalpi kurtarmali.ssssdHalime sultan gibi eşin olsun, 100 bin Lira borcun olsun.
Tuğtekin'e de ayar oldum, bundan Alp başı falan olmaz.Aynen Ertugrul gelmeli Dogan ve Turgutalpi kurtarmali.ssssd
Geyikliyide cok sevdim Tugtekin Ertugruldan dayak yiyecek.Tuğtekin'e de ayar oldum, bundan Alp başı falan olmaz.
Peki bu Gündoğdu niye Tuğtekin'e uyuyor? mal mı?Geyikliyide cok sevdim Tugtekin Ertugruldan dayak yiyecek.
Bilmiyom bu gecen sezonda boyleydi.Peki bu Gündoğdu niye Tuğtekin'e uyuyor? mal mı?
Noyan şu ölü taklidi yapan adam mıydı?Noyan bizimkilere oyun oynuyor .ss
Aynen ya.ssss @sürgünümNoyan bizimkilere oyun oynuyor .ss
Aynen öyle olucak.ertuğrulsuz bile bölüm bukadar aksiyonlu @sürgünüm ayy birde ertuğrulun aktif olduğu bölümleri düşün
@EFE UYSAL bu kürtigin gündoğdu ile zaten birlik olup ertuğrula karşı beylik savası yapıcakmıs kurtoğru olayı gibi olucak yanı
ben tüccarım diyen adamNoyan şu ölü taklidi yapan adam mıydı?
ben tüccarım diyen adam
Peki ölü taklidi yapan adamın adı neydi hani o kılıçtan geçirdikleri sahnede. Onun da gözleri fır fır kötü adam olması lazımdı.@mrt-06 yok o degil
düşmediler amaNoyan bizimkilere oyun oynuyor .ss
Evet, ilk bölümün ilk yarısı bayağı aksiyonluydu sevdim yani. Hemşerim sen boş dizi izlemezsin zaten bunu Kurtlar Vadisi, Kaçak ve son olarak EDHO'dan biliyoruz.ertuğrulsuz bile bölüm bukadar aksiyonlu @sürgünüm ayy birde ertuğrulun aktif olduğu bölümleri düşün
@EFE UYSAL bu kürtigin gündoğdu ile zaten birlik olup ertuğrula karşı beylik savası yapıcakmıs kurtoğru olayı gibi olucak yanı
Seveceğini biliyordum müzikleride.Evet, ilk bölümün ilk yarısı bayağı aksiyonluydu sevdim yani. Hemşerim sen boş dizi izlemezsin zaten bunu Kurtlar Vadisi, Kaçak ve son olarak EDHO'dan biliyoruz.
karadayı kpa falanda vardı ben türk dizilerinde çok seçici davranıyorum genelde 5 dizi üstüne çıkmam onalrda kaliteli aksiyon dizileri olur yanı günesinkızları tarzı diziler asla bakmam az dizi ama kaliteli olucak ve aksiyon yanı yabancılarda fantastik dısı izlemiyorsam türkiyedede aksiyon dısı izlemem pekEvet, ilk bölümün ilk yarısı bayağı aksiyonluydu sevdim yani. Hemşerim sen boş dizi izlemezsin zaten bunu Kurtlar Vadisi, Kaçak ve son olarak EDHO'dan biliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?