ertuğrulun öldü andığı abisie noyanla çalısıyormus oda heyacan katıcak diziye survivor hakan olmaz inş yaaAynen öyle ama çok karizmatik dimi Noyan.Ertuğrul için çok zor olacak bu sezon.
ertuğrulun öldü andığı abisie noyanla çalısıyormus oda heyacan katıcak diziye survivor hakan olmaz inş yaaAynen öyle ama çok karizmatik dimi Noyan.Ertuğrul için çok zor olacak bu sezon.
@Bully duymasın.ertuğrulun öldü andığı abisie noyanla çalısıyormus oda heyacan katıcak diziye survivor hakan olmaz inş yaa
Ne diyon sen cadıertuğrulun öldü andığı abisie noyanla çalısıyormus oda heyacan katıcak diziye survivor hakan olmaz inş yaa
Normalde de 2,3 haftaya çıkacak zaten.
Sanmıyorum.Normalde de 2,3 haftaya çıkacak zaten.Hakan gelirse de sorun olmaz seni çekeriz.
Normalde de 2,3 haftaya çıkacak zaten.Hakan gelirse de sorun olmaz seni çekeriz.
ben sezon basladığında sevinmiştim bu adam gelmeyecek diye ama ertuğrulun abisi rolude sankı hakana uygun korkmaya basladım tekrar vlla
Bu başarıyı yine beklemiyordun yine aldık bu hafta 8.90 aldık haftaya abde 9.30 dğer hafta 10a çıkabiliriz bekle.Sanmıyorum.Gelirse çekersiniz elbet uğrarım buraya arada yoksa nanik size.
Sözler çok iyi ya,keşke devam edebilsem vakit kalmıyor .ss yavaş yavaş ilerlerim yada yazın toptan 2 haftada çıkarırımSüper sözler.
"Sizin devletiniz meyvesiz ağaç gibidir. Sökülüp gideceksiniz ... Sizden geriye sadece zulüm kalacak"
@Çiğdem- @HarzeM @Castei @Billy Kane @Polat Şaşmaz @tolgab @Maskeli Fedai @-KADİR- @beyazsoy @gözlemci @cookies @china_shangai @Harunnn60 @vadikızı @sürgünüm
"Er meydanında sizin gibi kancıklar olduğu sürece zafer her daim bizimdir bilesin."
#Ertuğrul "Türkler şehadet şerbetini içmeye koşarak giderler!"
İnşallah boş zamanlarında izlersin yetişirsin sorun çıkmaz.Sözler çok iyi ya,keşke devam edebilsem vakit kalmıyor .ss yavaş yavaş ilerlerim yada yazın toptan 2 haftada çıkarırım
sen bunları nerden tanıyorsun beee ilk defa görüyorum benkız @Çiğdem- khalida teyze endonezyalı senin engin altan parlağına hayranmış elinden alır senin ben teyzede o ışığı gördüm@HarzeM @EFE UYSAL @Billy KaneEkli dosyayı görüntüle 46671
twitterda buluyorumsen bunları nerden tanıyorsun beee ilk defa görüyorum ben
halit ergencte yaslı görünüyor ama engin bey öylemi gencecik adam bıraksınlar enginimin peşinitwitterda buluyorumay gitti senin engin parlağı halit ergençe laf ediyordun engin parlağını da teyzeler kapacak oh olsun sana
senin öteki engini de teyzeler kaptı çatla da patlahalit ergencte yaslı görünüyor ama engin bey öylemi gencecik adam bıraksınlar enginimin peşini
İlahi emre nereden buluyon bunları yaakız @Çiğdem- khalida teyze endonezyalı senin engin altan parlağına hayranmış elinden alır senin ben teyzede o ışığı gördüm@HarzeM @EFE UYSAL @Billy KaneEkli dosyayı görüntüle 46671
@Çiğdem- bu teyze çok güzelmiş.kız @Çiğdem- khalida teyze endonezyalı senin engin altan parlağına hayranmış elinden alır senin ben teyzede o ışığı gördüm@HarzeM @EFE UYSAL @Billy KaneEkli dosyayı görüntüle 46671
ayoll böylede bana teyze demiş gibi olmuşsun düzelt mesajını
Düzelttim.ayoll böylede bana teyze demiş gibi olmuşsun düzelt mesajını
Çok güzel müzik ya.dodurga müziği. her müziği mi güzel olur. bu da gaza getiren cinsten@EFE UYSAL @Billy Kane @gözlemci @Çiğdem- @vadikızı @Castei @Harunnn60 castei sen izliyor musun?pek aktif değilsin diriliş sayfasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?