Size güzel laflar hazırladım
@EFE UYSAL Esra Bilgiç'in özel bir yüzü var, bu yönden avantajlı ama ilk projesi olsa da sürekli aynı mimikle oynamamalı bir oyuncu. Her zaman mağrur bakışlı bir halde ortalıkta dolanıyor, karaktere artı olarak hiçbir şey kattığını düşünmüyorum. Merve Boluğur ve Pelin Karahan konusunda bir şey diyemeyeceğim
Diriliş'in castı evet starlarla dolu değildi ama iddiası yeni sezonda daha da arttı ve bu tür dizilerde yeni sezon transferlerinin sağlam olması beklenir. Diriliş'in oyuncularını bende beğeniyorum, genele bakınca diğer dizilere nazaran çok iyi. Poyraz Karayel'de bir tane bile 'harika' oynamayan oyuncu yok. Zaten karakterler çok iyi yazılmış ve kendilerine has özellikleri çok sivri bir şekilde belli oluyor. Diriliş'te ben bu eksikliği görüyorum karakterizasyon denilen şey iyi yapılmamış, hepsi olmasa da karakterlerin çoğu sadece senaryonun gelişimine katkı sağlıyorlar, kendi kendilerini izlet-e-miyorlar. Belki de Halime karakteri bana bu yüzden soğuk ve donuk gelmiştir.
Şimdi reyting konusuna geliyorum. Reyting hiçbir şeyi kanıtlamaz, aslolan kalitedir bence. Behzat Ç., Leyla ile Mecnun, Uçurum vs. diziler hiç aman aman reytingler almadılar ama kaliteleri tartışılmaz.