Diriliş Ertuğrul Endonezya'da!

ayyyy düşüp bayılıcam şimdi 4 sayfanın 3 ü @xemrexxx in kıskanölıklarıyla dolu vlla @EFE UYSAL bu çocuk 1.bölümden beridir ertuğrulumu çekemiyor 4.bölümde final olucak diyordu hatta

ayyyy düşüp bayılıcam şimdi 4 sayfanın 3 ü @xemrexxx in kıskanölıklarıyla dolu vlla @EFE UYSAL bu çocuk 1.bölümden beridir ertuğrulumu çekemiyor 4.bölümde final olucak diyordu hatta
Evet öyle demişti çöker aksine yükseldi şimdi de yayınlanacağını kanalı eleştiriyor diğer dizi kkötü almışta bilmem nemiş kıskanç melun.

urdu dublajı merak edip bir göz atmak istersen şuradan bakabilrisn. ben dublajı çok beğendim. yani sesler karakterlere genel manada oturmuş. ertuğrul ve süleyman şahı tok,güzel sesli seçmişler.halimenin sesi bizim halimeye göre çok ince.gerçi tüm kadınların öyle ben orjinaldeki halimenin sesine byıldığım gibi urdu veriyondakinede bayıldım. çok şirin narin bir hava katmış halimeye.
Yok devam etmedim. Evet ilk bölümlerini izledim güzeldi ama araya bir boşluk girince öyle devam etti.
sağlık olsun desteğin yeter

Nerden buldun.