o zaman ne yoruyon beni pis yasemin.ssGördüm bunu satıldığını anlamadım.
o zaman ne yoruyon beni pis yasemin.ssGördüm bunu satıldığını anlamadım.
Sağol ben bunu bi Endonezyalı arkadaşlara okutam. Şimdilik yeter.uyuyacagum ben artık.herkese hayırlı gecelr efenim.Allah rahatlık versin.bb kanalın primetimada en çok izlnen 2. işi oluyor genelde bir de çok fazla hint ve kore dizisi yayınlıyorlar hepsi yarım saatlik yani liste uzun oluyor
http://www.tabloidbintang.com/artic...ns-7-pilih-genre-kolosal-kebangkitan-ertugrul
iyi geceler @EFE UYSAL sen rüyanda titusu görSağol ben bunu bi Endonezyalı arkadaşlara okutam. Şimdilik yeter.uyuyacagum ben artık.herkese hayırlı gecelr efenim.Allah rahatlık versin.
Evet öyle demişti çöker aksine yükseldi şimdi de yayınlanacağını kanalı eleştiriyor diğer dizi kkötü almışta bilmem nemiş kıskanç melun.ayyyy düşüp bayılıcam şimdi 4 sayfanın 3 ü @xemrexxx in kıskanölıklarıyla dolu vlla @EFE UYSAL bu çocuk 1.bölümden beridir ertuğrulumu çekemiyor 4.bölümde final olucak diyordu hatta
5.Bölümde çökecek demişti. Sonra o 10 bölüm oldu 15 20 diye gitti.ayyyy düşüp bayılıcam şimdi 4 sayfanın 3 ü @xemrexxx in kıskanölıklarıyla dolu vlla @EFE UYSAL bu çocuk 1.bölümden beridir ertuğrulumu çekemiyor 4.bölümde final olucak diyordu hatta
harun sen izliyon mu dirilşi. diriliş yorumlarının ilk sayfalarına bakmıştım yorumların vardı.bayada beğenmişssin sonra devam ettin mi?5.Bölümde çökecek demişti. Sonra o 10 bölüm oldu 15 20 diye gitti.
Yok devam etmedim. Evet ilk bölümlerini izledim güzeldi ama araya bir boşluk girince öyle devam etti.harun sen izliyon mu dirilşi. diriliş yorumlarının ilk sayfalarına bakmıştım yorumların vardı.bayada beğenmişssin sonra devam ettin mi?
urdu dublajı merak edip bir göz atmak istersen şuradan bakabilrisn. ben dublajı çok beğendim. yani sesler karakterlere genel manada oturmuş. ertuğrul ve süleyman şahı tok,güzel sesli seçmişler.halimenin sesi bizim halimeye göre çok ince.gerçi tüm kadınların öyle ben orjinaldeki halimenin sesine byıldığım gibi urdu veriyondakinede bayıldım. çok şirin narin bir hava katmış halimeye.ayyyy düşüp bayılıcam şimdi 4 sayfanın 3 ü @xemrexxx in kıskanölıklarıyla dolu vlla @EFE UYSAL bu çocuk 1.bölümden beridir ertuğrulumu çekemiyor 4.bölümde final olucak diyordu hatta
sağlık olsun desteğin yeterYok devam etmedim. Evet ilk bölümlerini izledim güzeldi ama araya bir boşluk girince öyle devam etti.
Nerden buldun.urdu dublajı merak edip bir göz atmak istersen şuradan bakabilrisn. ben dublajı çok beğendim. yani sesler karakterlere genel manada oturmuş. ertuğrul ve süleyman şahı tok,güzel sesli seçmişler.halimenin sesi bizim halimeye göre çok ince.gerçi tüm kadınların öyle ben orjinaldeki halimenin sesine byıldığım gibi urdu veriyondakinede bayıldım. çok şirin narin bir hava katmış halimeye.
sağlık olsun desteğin yeter
nesini çekemiyim pis ben sen miyimayyyy düşüp bayılıcam şimdi 4 sayfanın 3 ü @xemrexxx in kıskanölıklarıyla dolu vlla @EFE UYSAL bu çocuk 1.bölümden beridir ertuğrulumu çekemiyor 4.bölümde final olucak diyordu hatta
İrandan haber varmı? @xemrexxxbu arada kiraz mevsimiyle aynı kanalda yayınlamayacak. kiraz mevsimi trans tv de diriliş ertuğrul namı diğer "Kebangkitan Ertugrul " Trans 7 kanalında yayınlanacak.çıkış tarihi belli değil henüz ama haber birçok endonezya dizi haber blog,site ve forumlarında yayınlanmış. forexample; http://media.iyaa.com/article/2015/...erial-turki-kebangkitan-ertugrul-3424372.html
bilmem hiç duymadım.irana her film dizi kolay kolay giremez.şiiliğe aykırı birşey görürlerse dirilişide sokmazlar.İrandan haber varmı? @xemrexxx
Araplardan haber bekliyoz.bilmem hiç duymadım.irana her film dizi kolay kolay giremez.şiiliğe aykırı birşey görürlerse dirilişide sokmazlar.
iranda yayınlanırsa osn ya da mbc yayınlar dubai tv alır derdim ama onlar paramparçayı aldı büyük ihtimal meryemin dizisini de alıcaklarbilmem hiç duymadım.irana her film dizi kolay kolay giremez.şiiliğe aykırı birşey görürlerse dirilişide sokmazlar.
Paramparça bitsin Dirilişi alırlar.iranda yayınlanırsa osn ya da mbc yayınlar dubai tv alır derdim ama onlar paramparçayı aldı büyük ihtimal meryemin dizisini de alıcaklar