İzleyince müzikleri daha iyi hatırlarsın hafızanda yer edinir.merakla bekliyorum inşallah kısmet olursa bölümleri izlicem
İzleyince müzikleri daha iyi hatırlarsın hafızanda yer edinir.merakla bekliyorum inşallah kısmet olursa bölümleri izlicem
evet aynen öyle olacak eminim bunaİzleyince müzikleri daha iyi hatırlarsın hafızanda yer edinir.
tüm müzikleri kaliteli seçimlerde akparti arabası ertuğrulun müziklerini kullandı burada
Bizim mahallede kullandı Ak Parti arabaları full.tüm müzikleri kaliteli seçimlerde akparti arabası ertuğrulun müziklerini kullandı burada
ek bilgi olarak ekleyeydin. bu yılın kral tv en iyi jenerik müziği ödülü dirilişe verildi. oylamada en son paramparça, kiraz mevsimi gibi dizlerde vardı. tabi dirilişin müziğinin yanında eridiler@harzemliişah kardeşim müzikler burda.
Ekledim müzikler gerçekten şahane.ek bilgi olarak ekleyeydin. bu yılın kral tv en iyi jenerik müziği ödülü dirilişe verildi. oylamada en son paramparça, kiraz mevsimi gibi dizlerde vardı. tabi dirilişin müziğinin yanında eridiler