Obaya dönüyorlar yakalıyorlar hangisi sonraaaaaa tam yeridne bitti ayoll fragman hemen gelmeli
ertuğrulu yakaladılar ayoll 😱
Obaya dönüyorlar yakalıyorlar hangisi sonraaaaaa tam yeridne bitti ayoll fragman hemen gelmeli
ertuğrulu yakaladılar ayoll 😱
bamsıların bulduğu kızla ertuğrulu takas yapabilirler ayollObaya dönüyorlar yakalıyorlar hangisi sonra
Zor kurtulur bencebamsıların bulduğu kızla ertuğrulu takas yapabilirler ayoll
belki daha sonra gelir son sahnede yakalanır fragmanı paylassana sen inceleyelim ayolZor kurtulur bence
okadarla kalsa iyi diziyi kötülemeyede başladıHakkatten mi lan yazıklar olsun😱
Paylaştımbelki daha sonra gelir son sahnede yakalanır fragmanı paylassana sen inceleyelim ayol
Diziyi sattı Vasilyus iyi değilmiş falan izlemeden fragmandanHakkatten mi lan yazıklar olsun😱 @Billy Kane
Paylaştım
Diziyi sattı Vasilyus iyi değilmiş falan izlemeden fragmandan
Diriliş gibi bi diziyi bırakıpta No 309 gibi bi diziyi izlemek, ne biliyimPaylaştım
Diziyi sattı Vasilyus iyi değilmiş falan izlemeden fragmandan
2. maskeli vakasıokadarla kalsa iyi diziyi kötülemeyede başladı
Evet abla seviyorum keşke en başında bırakmasaydım diye kendimi yiyorum bitince baştan sona bitirecem İnşallah Vadinin yanına 2.alternatif lazımsen izliyonmu ertuğrulu kadir
Evet abla seviyorum keşke en başında bırakmasaydım diye kendimi yiyorum bitince baştan sona bitirecem İnşallah Vadinin yanına 2.alternatif lazım
1i izledim devamını getiremedim. Güzel değildi ilk sezonuNiye bırakmıştın ki neyse nasılsa izleyecekmişsin sıkma cnaını artık
1.sezon güzel değildi 1de bıraktıydım A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?