Obaya dönüyorlar yakalıyorlar hangisi sonraaaaaa tam yeridne bitti ayoll fragman hemen gelmeli
ertuğrulu yakaladılar ayoll 😱
Obaya dönüyorlar yakalıyorlar hangisi sonraaaaaa tam yeridne bitti ayoll fragman hemen gelmeli
ertuğrulu yakaladılar ayoll 😱
bamsıların bulduğu kızla ertuğrulu takas yapabilirler ayollObaya dönüyorlar yakalıyorlar hangisi sonra![]()
Zor kurtulur bencebamsıların bulduğu kızla ertuğrulu takas yapabilirler ayoll![]()
belki daha sonra gelir son sahnede yakalanır fragmanı paylassana sen inceleyelim ayolZor kurtulur bence![]()
okadarla kalsa iyi diziyi kötülemeyede başladıHakkatten mi lan yazıklar olsun😱
Paylaştımbelki daha sonra gelir son sahnede yakalanır fragmanı paylassana sen inceleyelim ayol![]()
Diziyi sattı Vasilyus iyi değilmiş falan izlemeden fragmandanHakkatten mi lan yazıklar olsun😱 @Billy Kane
Paylaştım
Diziyi sattı Vasilyus iyi değilmiş falan izlemeden fragmandan![]()
Diriliş gibi bi diziyi bırakıpta No 309 gibi bi diziyi izlemek, ne biliyimPaylaştım
Diziyi sattı Vasilyus iyi değilmiş falan izlemeden fragmandan![]()
2. maskeli vakasıokadarla kalsa iyi diziyi kötülemeyede başladı![]()
![]()
![]()
Evet abla seviyorum keşke en başında bırakmasaydım diye kendimi yiyorum bitince baştan sona bitirecem İnşallah Vadinin yanına 2.alternatif lazımsen izliyonmu ertuğrulu kadir![]()
Evet abla seviyorum keşke en başında bırakmasaydım diye kendimi yiyorum bitince baştan sona bitirecem İnşallah Vadinin yanına 2.alternatif lazım![]()
1i izledim devamını getiremedim. Güzel değildi ilk sezonuNiye bırakmıştın ki neyse nasılsa izleyecekmişsin sıkma cnaını artık![]()
1.sezon güzel değildi 1de bıraktıydım A