Yok değilim, yılbaşına özel koydum.
Hımm ben de sen sandım o yüzden sordum da
Yok değilim, yılbaşına özel koydum.
Ben de aynı teklifi bir kız için düşünmüştüm? Hatta yazdım da.Herr gün pavyonlarda diskolarda barlarda yeriz
Abla bari bunun konusunu aç unutmuşum
Haha aynen abi büyük cesaret işidir kıza teklif etmekBen de aynı teklifi bir kız için düşünmüştüm? Hatta yazdım da.
Gençlik benim gibi kısa yoldan voleyi vurma peşinde.
tam emin değilim 😛Bu boşarız lafı sana neyi hatırlattı?@dosimosi
Kendimi İsveç üzerinden İsviçre'ye atma planı, orada daha güzel kızlar var diyolla.tam emin değilim 😛
acaba senin bir planinla alakali olmasin ?
dur bi fazla aciklama yapma öm ye geliyorumKendimi İsveç üzerinden İsviçre'ye atma planı, orada daha güzel kızlar var diyolla.
Sende az değilsin be abi neler düşünüyorsun öyle hayal gücün müthişKendimi İsveç üzerinden İsviçre'ye atma planı, orada daha güzel kızlar var diyolla.
Tam olarak ne yazdın anlamadım ama sen yine de gel.dur bi fazla aciklama yapma öm ye geliyorum
Kendimi İsveç üzerinden İsviçre'ye atma planı, orada daha güzel kızlar var diyolla.
zaten sende beni hiç anlamiyorsun.Tam olarak ne yazdın anlamadım ama sen yine de gel.
ne o kiz sendemi özelde yazdin ?Planlara bak ne güzel planlarrözele bi baksana abi
Abimi rahat bırakın 2 yandan sıkıştırmayın abimiPlanlara bak ne güzel planlarrözele bi baksana abi
Abimi rahat bırakın 2 yandan sıkıştırmayın abimi
Bekliyorum
Oda doğru@EFE UYSAL farkindaysan abin cagirdi beni konuya yoksa ben kendi halimde takiliyordum sagda solda
Ben biliyorum neler planladığını yalan atma yok açılmamışhe yazdım abime profil resmini soruyorumda
ayy birşey yapmıyoruz abimize yaa seviyoz sohbet ediyoz abimle dimi
abim @sürgünüm
Açtım bak bakalım olmuş mu
uhu uhu öksürük tuttu.Ben de aynı teklifi bir kız için düşünmüştüm? Hatta yazdım da.
Gençlik benim gibi kısa yoldan voleyi vurma peşinde.
Söylemem, özel.uhu uhu öksürük tuttu.
bu kiz kim acaba
Evet dizi başladı özetini de izleriz tv başına çekilelimSöylemem, özel.
(Neyse bu konuyu kapatalım dizi başladı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?