Bilmesin böylee iyi oluyor kavgalar falanayoll bamsı bilmiyorki turgutun oyun yaptığını
Bilmesin böylee iyi oluyor kavgalar falanayoll bamsı bilmiyorki turgutun oyun yaptığını
Bölüm gayet güzeldi total 12yi görebiliriz.
Eee kadın dovusunu kacirdin.neyse istersen netten iizlersin kismiReklamda Milyonere takıldım unuttum diziyi
Ya kızmayın ama aşırı sıkıldım çok kasvetli içimi baydı diziEee kadın dovusunu kacirdin.neyse istersen netten iizlersin kismi
Yok ya. Allah tan tarihi biliyoz.olmez. sadece heyecan yapiyorlar
Yok be ne kizmasi. Zevk meselesi. Sonuçta bonus saçlı birinden bahsediyozYa kızmayın ama aşırı sıkıldım çok kasvetli içimi baydı dizi
Yok ya. Allah tan tarihi biliyoz.olmez. sadece heyecan yapiyorlar
Yok be ne kizmasi. Zevk meselesi. Sonuçta bonus saçlı birinden bahsediyoz
Ayy ne alakası var bonus saçlaYok ya. Allah tan tarihi biliyoz.olmez. sadece heyecan yapiyorlar
Yok be ne kizmasi. Zevk meselesi. Sonuçta bonus saçlı birinden bahsediyoz
Neyse en azından izlemeyi denedinAyy ne alakası var bonus saçlaErtuğrul'da örgülü saçlara sahip neticedeama ne bileyim pek sarmadı
Yine öyle denk gelirse bakarım zaten ama 2 haftadır izleyerek rekor kırdım bir madalya vermelisiniz benceNeyse en azından izlemeyi denedin
Neyse en azından izlemeyi denedin
Yine öyle denk gelirse bakarım zaten ama 2 haftadır izleyerek rekor kırdım bir madalya vermelisiniz bence
Halimelere nolur sence?
aman gebersinler banane onlardan ben gündüzü merak ediyorum ayollHalimelere nolur sence?
Halimelere nolur sence?
Birsey olmaz rahat ol tarihte ölmüyoraman gebersinler banane onlardan ben gündüzü merak ediyorum ayoll
son 2 bölümdür maşşllah iyiyiz ayoll yeni karakterlerede ısındıkBirsey olmaz rahat ol tarihte ölmüyorAksiyonlarda gelmeye basladi istedigimiz dikkatini cekerimReyting yukselir mi?
son 2 bölümdür maşşllah iyiyiz ayoll yeni karakterlerede ısındık
normalde 2 şer reyting düşmemiz lazım ab abc1 gruplarında ama inş koruruz geçen haftakı reytingi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?