Bilmesin böylee iyi oluyor kavgalar falanayoll bamsı bilmiyorki turgutun oyun yaptığını![]()
Bilmesin böylee iyi oluyor kavgalar falanayoll bamsı bilmiyorki turgutun oyun yaptığını![]()
Bölüm gayet güzeldi total 12yi görebiliriz.
Eee kadın dovusunu kacirdin.neyse istersen netten iizlersin kismiReklamda Milyonere takıldım unuttum diziyi![]()
Ya kızmayın ama aşırı sıkıldım çok kasvetli içimi baydı diziEee kadın dovusunu kacirdin.neyse istersen netten iizlersin kismi![]()
Yok ya. Allah tan tarihi biliyoz.olmez. sadece heyecan yapiyorlar
Yok be ne kizmasi. Zevk meselesi. Sonuçta bonus saçlı birinden bahsediyozYa kızmayın ama aşırı sıkıldım çok kasvetli içimi baydı dizi![]()
Yok ya. Allah tan tarihi biliyoz.olmez. sadece heyecan yapiyorlar
Yok be ne kizmasi. Zevk meselesi. Sonuçta bonus saçlı birinden bahsediyoz![]()
Ayy ne alakası var bonus saçlaYok ya. Allah tan tarihi biliyoz.olmez. sadece heyecan yapiyorlar
Yok be ne kizmasi. Zevk meselesi. Sonuçta bonus saçlı birinden bahsediyoz![]()
Neyse en azından izlemeyi denedinAyy ne alakası var bonus saçlaErtuğrul'da örgülü saçlara sahip neticede
ama ne bileyim pek sarmadı
![]()
Yine öyle denk gelirse bakarım zaten ama 2 haftadır izleyerek rekor kırdım bir madalya vermelisiniz benceNeyse en azından izlemeyi denedin![]()
Neyse en azından izlemeyi denedin![]()
Yine öyle denk gelirse bakarım zaten ama 2 haftadır izleyerek rekor kırdım bir madalya vermelisiniz bence![]()
Halimelere nolur sence?
aman gebersinler banane onlardan ben gündüzü merak ediyorum ayollHalimelere nolur sence?![]()
Halimelere nolur sence?![]()
Birsey olmaz rahat ol tarihte ölmüyoraman gebersinler banane onlardan ben gündüzü merak ediyorum ayoll![]()
![]()
![]()
son 2 bölümdür maşşllah iyiyiz ayoll yeni karakterlerede ısındıkBirsey olmaz rahat ol tarihte ölmüyorAksiyonlarda gelmeye basladi istedigimiz dikkatini cekerim
Reyting yukselir mi?
![]()
son 2 bölümdür maşşllah iyiyiz ayoll yeni karakterlerede ısındık
normalde 2 şer reyting düşmemiz lazım ab abc1 gruplarında ama inş koruruz geçen haftakı reytingi![]()