Aaa tam senlik sahne elini kestiEmin'im Çiğdem bile öyle örgü öremez
Aaa tam senlik sahne elini kestiEmin'im Çiğdem bile öyle örgü öremez
Hayvan sevgimi sömürüyor bu dizi. Iyy adamın elini kesti Ertuğrul ne gaddartövbe tövbe omu kaldı aklında okadar şeyden
Tarihciler biliyorHe bahane de hazır sen nerden biliyon gördün mü eski Türkleri
Fındıkları yerken içindeki kurtları bile yiyormuş diye duydum
Bir tane uzaylı çocuk vardı kel o kim sevdim onuAaa tam senlik sahne elini kesti
O pazarın cazgiri. Anons falan yapıp borozan çalıyor. Aslında bi ara haberlere çıkmıştı o adam. Çevresindekiler ona uzaylı diyormuş falan. Ekipte adama rol vermiş ama cidden karakterine tam uygunBir tane uzaylı çocuk vardı kel o kim sevdim onu
Sistemde bu sezon reytingler baya yüksek daha fazlasıda olabilirOff off bu bölüm çok iyiydi.total 11 bekliyorum
Ben de uzaylı sandım hatta Çiğdem'e de dedim o uzaylı kim diyeO pazarın cazgiri. Anons falan yapıp borozan çalıyor. Aslında bi ara haberlere çıkmıştı o adam. Çevresindekiler ona uzaylı diyormuş falan. Ekipte adama rol vermiş ama cidden karakterine tam uygun
Niye ben alt düzey miyim neyse sustumÜst düzey
Yok değilsinBen de uzaylı sandım hatta Çiğdem'e de dedim o uzaylı kim diye
Niye ben alt düzey miyim neyse sustum
Dizi olarak mı soruyorsun adam olarak mıYok değilsinErtugrul nasil?
@denizz19 seni döverbölüm çok güzeldi ben çok beğendim el kesme sahnesi ve ertuğrulun rüyası
çok güzeldi
Dizi diyelimDizi olarak mı soruyorsun adam olarak mı
Bilmem izledim işte yani daha hareketli olmalıydı son yarım saat hep tehdit konuşmalar falan geçtiDizi diyelim
Total sahne olduğu icin tabiBilmem izledim işte yani daha hareketli olmalıydı son yarım saat hep tehdit konuşmalar falan geçtiYani emin olamadımen aklımda kalan sahne kekliğin kekliği öldürdüğü sahneydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?