Diriliş "Ertuğrul"un yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @MEnes @sürgünüm @DarkLeqenD @vadikızı @Polat Şaşmaz @HarzeM @tolgab
Simonun sag kolu olacakmis Çağdaşfragman güzel sakatlanan oyuncuda gelince daha iyi olucak simon biraz kıpırdadı bu bölüm dediğim gibi ama bundn ileriye gidemez çok yetersiz şu çağdaşmıdır nedir bir an önce gelmeli @EFE UYSAL![]()
![]()
![]()
Büyük ihtimalle çağdaşı simondan daha çok sevicez sonucta asıl kötü adam rolu ona verilicekmiş normaldeSimonun sag kolu olacakmis ÇağdaşAksiyon dolu bölüm olacak gibi
![]()
Birkaç bölüme dahil olacakmış 2, 3 bölüm daha beklicez.sssBüyük ihtimalle çağdaşı simondan daha çok sevicez sonucta asıl kötü adam rolu ona verilicekmiş normalde![]()
![]()
![]()
fragman güzel sakatlanan oyuncuda gelince daha iyi olucak simon biraz kıpırdadı bu bölüm dediğim gibi ama bundn ileriye gidemez çok yetersiz şu çağdaşmıdır nedir bir an önce gelmeli @EFE UYSAL![]()
![]()
![]()
Simonu diyorum yetersiz diye kız bunun kumaşu bukadar bundan ielriye gidemezSeni nasıl doyuracaz anlamadım ki herşey yetersiz geliyor sana ne güzel
bomba bölüm izledik be![]()
Simonu diyorum yetersiz diye kız bunun kumaşu bukadar bundan ielriye gidemez![]()
Sen eşşek oynaSa onada hayran kalırsınBana yetersiz gelmedi bence gayet iyi bir karakter olmuş