- Reaksiyon puanı
- 17,771
- Puanı
- 1,060
Hacı döndüm ben döndüm benden bu konuları almazsınVay arkadaş ya bugün Billy Kane ve yiğitt yüzünden 1 konu bile açamadık![]()
Ulan Tugtekinde gidiyor ölen ölene fragman efsane bu bölüm ve fragman hiç unutulmazz.
ayy inşşş tuğtekine ben hiç ama hiç ısınamadım vllaBu bölümün yolcuları, Tuğtekin ile Boğaç olacak yazdım buraya![]()
Fragmandan gittigide besbelliayy inşşş tuğtekine ben hiç ama hiç ısınamadım vlla![]()
Sen kime ısındın kiayy inşşş tuğtekine ben hiç ama hiç ısınamadım vlla![]()

Ben onu Yiğit sanmıştım tek bölümde kayılardan 3 şehit çıkacak of haftaya yürek dayanmazTuğtekinde ölmüş maalesef fotoyu yaklaştırınca görürsünüz Noyan öldürmüş iyi dayak yemiş.
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @tolgab @MEnes @vadikızı @-KADİR- @Polat Şaşmaz @ABAY_06 @DarkLeqenD
Ekli dosyayı görüntüle 50352
Evet cidden çok duygusal bölüm olacak hiç beklenmeyen kişiler öldü ölen öleneBen onu Yiğit sanmıştım tek bölümde kayılardan 3 şehit çıkacak of haftaya yürek dayanmaz![]()
Evet cidden çok duygusal bölüm olacak hiç beklenmeyen kişiler öldü ölen ölene![]()
şaman dışında ölenlerin hepside gereksiz kişilerdiBen onu Yiğit sanmıştım tek bölümde kayılardan 3 şehit çıkacak of haftaya yürek dayanmaz![]()