Ekranların rekortmen dizisi Diriliş "Ertuğrul"un 56. bölüm fragmanı yayınlandı.
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @MEnes @Polat Şaşmaz @tolgab @vadikızı @ABAY_06 @-KADİR- @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @china_shangai
Internet gitmisti abla yeni geldi.ss Wifi gitti geldi.@EFE UYSAL boncuk gözlüm nerdeydin sen bölüm yorumlarında yoktun
Internet gitmisti abla yeni geldi.ss Wifi gitti geldi.
Kesinlikle muthisti yorum yaparim. Noyan cok guclernmis be fragmana baakkk.anladım cnm merak ettim bende bir sorayım dedim bölüm süperdi yaa
Kesinlikle muhtisti yorum yaparim. Noyan cok guclernmis be fragmana baakkk.
Aynen oyle abla Turguta nolcak sence?valla öyle yaa noyan güçlenerek döndü vallahi bu arada dündar pek tatlıydıı aşık oldum yahu![]()
Noyan napiyor öyle 😱Cidden finale doğru yaklaştıkça iyice aştılar ya. Mükemmel bölümler bizleri bekliyor. Tuzak içinde tuzak kuruyorlar gene. Kötüler işini iyi yapınca aldığımız keyif de bir o kadar iyi oluyor izlerken.![]()
Aynen oyle abla Turguta nolcak sence?
Noyan napiyor öyle 😱![]()
Fragmanlar cok yaniltici oluyor Noyan yine cilginlk yapacak kesinSavaş artık büyüyor. Fragman yanıltmıyosa Gökçe Noyan reyisden zarar görecek.Mağarayıda boşaltmış reyis gerçi pusuya düşürüyor gibi. Fragman çok değişik harikulade.
Zor kurtulur oturgut yine işkence görecek ama ertuğrul kurtaracak onu
Fragmanlar cok yaniltici oluyor Noyan yine cilginlk yapacak kesin
Zor kurtulur o![]()
Noyan tam manyak ya. Ne yapacağını kestirmek çok güç.Aynen oyle abla Turguta nolcak sence?
Noyan napiyor öyle 😱![]()