Diriliş "Ertuğrul" 53.Bölüm Yorumları

Galatasaray finale çıktığına göre artık bölümü bitirebilirim sanırım çok iyi bir bölümdü spoiler yemeden bitireyim hemen

Bölümü şuan bitirdim. Mükemmel olmuş her yönüyle. Eleştirilecek bir yer arıyorum bulamıyorum.Bu adamlar daha iyisini nasıl yapar diye sordukça her bölüm üstüne koyuyorlar. Gerçekten müthiş bir hazla izliyorum izlerken
Bu kadar harika grafik ve efekt kalitesi olan bir Türk dizisi görmedim Hollywood standartlarında kalitesi var. O kafa kesme sahnesi ve mızrağın ucuna koyulması falan Türk Tv sinde göremeyeceğimiz sahneler bunlar. Aşmışlar gerçekten .

Her şeyin iyiye gitmesine pek alışık değildik. Bu kadarı fazla geldi. Bölümün sonlarında herkes mutluydu bir garipsedim yani
Ama neyse ki Noyan geldi bu mutluluk pek uzun sürmeyecektir. Huzur bozulunca adrenalin ve gerilim artar elbet
Tek kafama takılan @Çiğdem- gibi Noyan'ı işlerken tarihten biraz sapmış olmaları. Ordudan kovmaları gereksiz bir ayrıntı olmuş. Adam Selçuklunun çöküşünü sağlayan komutan adamı ordudan kovdurdular dizide
Ama bu diziyi yapan ekibe güvenim sonsuz toparlayacaklardır konuyu

Kösedağ Savaşını filmdemi gösterecekler orasını pek anlayamadım @EFE UYSAL. Çünkü diziye göre çok büyük bir konsept olabilir. Bu kadar masraf yapılan bir iş Tv den gerekli getiriyi alıyordur reytinglerden de belli ama o savaş hakkıyla ancak filmde işlenebilir bence. Eğer öyle olursa Noyan filme sarkar dizide ölmeden çıkması gerekir.

Neyse bu kadar yeter çok beğendim merakla bir daha ki bölümü bekliyoruz