Aynen benim pek yazasım gelmiyor ne yalan söylim. Normal hayatımda yoğunluktan olsa gerek düşüşteyim toparlanmam zor gibi. :/@Billy Kane 2 haftadir cok kotuyuz yorumda
Aynen benim pek yazasım gelmiyor ne yalan söylim. Normal hayatımda yoğunluktan olsa gerek düşüşteyim toparlanmam zor gibi. :/@Billy Kane 2 haftadir cok kotuyuz yorumda
Aytolun napti oyle?
Is mi ?Aynen benim pek yazasım gelmiyor ne yalan söylim. Normal hayatımda yoğunluktan olsa gerek düşüşteyim toparlanmam zor gibi. :/
Goncagulde iyi dayak yedihalime nin karnına vurdu pislik karı
Aynen. Ulan 5 kişi 8 sayfa mı yazdınızNettemln izlersin.
Her saniye yorumladiniz demeki skor kac kac?Aynen. Ulan 5 kişi 8 sayfa mı yazdınızBiz 10 sayfa yaptık basket konusunda
Abla bu arada müsait olduğun bir zamanda özele gel seninle önemli bir mevzuu konuşacağım.halime nin karnına vurdu pislik karı
Hem iş hem okul. Okulum çok geç bitiyor eve gelişim dizinin özetine denk geliyor nerdeyse halsizkende yazmak gelmiyor içimden.Is mi ?
89-75Her saniye yorumladiniz demeki skor kac kac?
Çok kotuymus uzuldum adina ins dersler hafifler biraz.Hem iş hem okul. Okulum çok geç bitiyor eve gelişim dizinin özetine denk geliyor nerdeyse halsizkende yazmak gelmiyor içimden.
5 bolum olacak olmazsa 😡amannn yine haftaya kaldı bunların cezalandırması biz noyanı haftayada unutalım ayoll
Konumuz çok ilgisiz kaldı bende buna üzülüyorum elemizdende bu geliyor şuanlık maalesef. Aksilik bide okulun son günüde çafşambaya denk geliyor diğer günler 5.30 da evdeyim staj erken bitiyor.Çok kotuymus uzuldum adina ins dersler hafifler biraz.
Abla bu arada müsait olduğun bir zamanda özele gel seninle önemli bir mevzuu konuşacağım.
Ulan sansa bak be Allah yardım etsin. Ins bana boyle olmaz.Konumuz çok ilgisiz kaldı bende buna üzülüyorum elemizdende bu geliyor şuanlık maalesef. Aksilik bide okulun son günüde çafşambaya denk geliyor diğer günler 5.3p da evdeyim staj erken bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?