Evet50 de aksiyon şov izleriz.
Evet50 de aksiyon şov izleriz.
Zaman akıyor. Önümüzdeki sezon son olucak.Evet50 bolume nasilda gelmisiz
Evet ama yirtar ordan
Tadinda ve en zirvede bitirmek en iyisi devamida gelecek ya dizinin.Zaman akıyor. Önümüzdeki sezon son olucak.![]()
Dizi olarak mı gelecek?Tadinda ve en zirvede bitirmek en iyisi devamida gelecek ya dizinin.![]()
Evet Osman Gazi gelecek diye biliyorum.Dizi olarak mı gelecek?
Evet Osman Gazi gelecek diye biliyorum.Dizi olarak mı gelecek?
Öf ulu bilge hastaneye yatırılmalı. anlamsız anlamsız sesler çıkartıyor. şizofren adam , sinir bozuyoAferin![]()
Ertuğrul'u ara gözümüz ama Bozdağ bizi onada bağlar.Evet Osman Gazi gelecek diye biliyorum.
Sikca bahsederler animsarizErtuğrul'u ara gözümüz ama Bozdağ bizi onada bağlar.
Haha alemsin goturelim bencedeÖf ulu bilge hastaneye yatırılmalı. anlamsız anlamsız sesler çıkartıyor. şizofren adam , sinir bozuyo![]()
Oh Noyan beyin diz çöktürülüp , idam edileceği sahneyi de kaçırmamışımHaha alemsin goturelim bencede![]()
Hacı emin misin ya malazgirti çekicek adam osman gazi'ye nası zaman ayırsın.Sikca bahsederler animsariz![]()
Pis.sssssOh Noyan beyin diz çöktürülüp , idam edileceği sahneyi de kaçırmamışım![]()
![]()
Zamaninda oyle haber vardi haciHacı emin misin ya malazgirti çekicek adam osman gazi'ye nası zaman ayırsın.![]()
Pis.sssss
Pis hain bizansli.ssssBizanslılarla yapılan savaşları daha çok seviyorum
![]()
daha kaliteli oluyor
![]()
Sanmıyorum hacı iki işi aynı anda yaoamaz. malazgirti çekicek kesib olarak eğer osman gaziyi çekerse başkaları yazar o zaman.Zamaninda oyle haber vardi haci![]()