Diriliş "Ertuğrul" - 41. Bölüm Yorumları

aa tam oalrak bunu demeye çalısıyorum herşeyin sebeplisi suçlusu biziz bunlar bizim yüzümüzden başladı demiyorda ertuğrul yüzünden oldu diyor mal diyorum inanan yok bir halt olmaz bundan
bende bu bölümden sonra kesin ikna oldum tuğtekinden bi cacık olmaz

hayme ana ertuğruldan daha iyi olacak tabi ki bu eleştiri olmamış
@Çiğdem- nanik sana

''buraları okuyan ilgili birileri vardır diye umuyorum, yönetmen vs. kim ilgileniyorsa... şu hayme ananın ve gündoğdunun çadırda kılıçlı adamları tek tokatla yerle bir etme sahnesini keşke biraz daha boğuşmalı dövüşmeli yapsaydınız, ertuğrul bile moğol adam ile kafeste 1 saat boğuştu hayme ana tek tokatta adamı bayıltıyor, yapmayın etmeyin. çok severek izliyoruz ama bu kadar basit hata olmasın.''

ooo sen dizinin gizli hayranısın ha
. gündoğdunun hani bayıltmasını anladımda hayme ananınki olmamış.tamam tokat attı adam düştü yaşlı bir kadının tokatıyla bayılmaz kimse tekrar kalkmaya çalışırken gündoğdu gelip bi tane daha vuraydı iyiydi

ekşi sözlükteki yorumları okurum büyük hatalar çıkabilir ben de konu açabilirim

hayme ana dizideki birkaç kayıdan biri diğerleri kayı gibi durmuyor pek

ekşi sözlükteki yorumları okurum büyük hatalar çıkabilir ben de konu açabilirim

hayme ana dizideki birkaç kayıdan biri diğerleri kayı gibi durmuyor pek
ne gibi duruyor dayı mı?hahahhaah seni esprilerimle süründürürüm böyle
dayanamaz kaçmak zorunda kalırsın uğraşma dizimle

ayy yanı sonucta bu hainliği ilk başlatan tuğtekinlerdi ama ilk başlatan hala ertuğrullar oalrak söylüyorlar baştan kelimelerimi yanlış seçtim anlatamadım ama sen leb demeden leblebiyi anladın neyseki

ayy ben bu gündoğdunada güvenemiyorum tamam 2 bölüm ertuğrulun yanında durdu ama gümüştekin çok kolay kafalar yine bu gündoğdunu zaten tuğtekinin yanında yer alıyor beylik savasında diye geçiyor tarihte kızlarınıda alıyor tekrar onların tarafına geçebilir ertuğrul beylik vericek kadar güvenmeyecekti gündoğduna pişman olmaz inş

ne gibi duruyor dayı mı?hahahhaah seni esprilerimle süründürürüm böyle
dayanamaz kaçmak zorunda kalırsın uğraşma dizimle
biz reytingerin esprilerine maruz kalmışız senin esprilerin ne ki

bilemiyorum ilber hocaya sormalı
bu arada kayı serisinin satışı nasıl gidiyor sen bilirsin
etki sadece reytingte mi kaldı

biz reytingerin esprilerine maruz kalmışız senin esprilerin ne ki

bilemiyorum ilber hocaya sormalı
bu arada kayı serisinin satışı nasıl gidiyor sen bilirsin
etki sadece reytingte mi kaldı
canım ahmet şimşirgille akrabalığım yok rakam makam bilmiyorum ama bir yerde okumuştum dirilişten sonra ahmet şimşirigilin kayı serisinin satışları baya arttı diye ki buna yakın çevremden bile örnek var.dirilişe başlayan pek çok arkdaşım selçuklu,osmanlı vb kitaplar alıyorlar.kayı serisini pek çoğunda görüyorum. fan sayfalarındada kayı serisi oldukça popüler.alanlar foto atıyor tavsiye ediyor falan.yani rakam bilmiyorum ama satışı baya etkilediği belli.

bu hafta sosyl reytingtede coştuk en son 90binleri gördüm sonra yattım

100 bin olmustur heralde

herkes der de ben rakamlara bakarım